Now Reading
Gimnasta de 10, din nou virală pe internet. De data asta a pozat complet dezbrăcată [GALERIE FOTO]

Gimnasta de 10, din nou virală pe internet. De data asta a pozat complet dezbrăcată [GALERIE FOTO]

Gimnasta Katelyn Ohashi a devenit cunoscută la începutul anului 2019

Lipsită de inhibiții, gimnasta Katelyn Ohashi a renunțat complet la haine. Sportiva în vârstă de 22 de ani, din Statele Unite ale Americii a pozat în costumul Evei pentru publicația ESPN „Body Issue”.

Katelyn Ohashi a dezvăluit faptul că nu a fost mereu mândră de felul în care arată. În cele din urmă însă, a reușit să treacă peste complexe: „Am învățat să mă accept așa cum sunt. Am avut momente în care am mâncat dezorganizat, mi-a fost rușine cu corpul meu și iată-mă astăzi aici, în fața camerei pentru un shooting pe care multe milioane de oameni îl vor vedea”.

Katelyn Ohashi, complet dezbrăcată pentru Body Issue [GALERIE FOTO]

Katelyn Ohashi a devenit celebră în luna ianuarie a anului 2019, când la o competiție dedicată colegiilor din SUA, a avut un număr inspirat din dansurile lui Michael Jackson. Juriul a fost impresionat și a notat prestația americancei la sol cu nota maximă, numărul devenind viral pe internet.

Numărul de 10 al lui Katelyn Ohashi [VIDEO]

ESPN „Body Issue” este o publicație americană care obișnuiește să realizeze shootinguri nud și seminud cu celebrități din sport. Printre starurile care au pozat de-a lungul timpului pentru această revistă se numără inclusiv surorile Williams, Serena și Venus.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top