Now Reading
Gigi Becali refuză vaccinul anti-COVID-19: „Mai bine mor. Virusul e un fleac”

Gigi Becali refuză vaccinul anti-COVID-19: „Mai bine mor. Virusul e un fleac”

Gigi Becali

Gigi Becali are propria clinică medicală, dotată cu cea mai nouă aparatură și cei mai buni doctori. Omul de afaceri a fost sfătuit de echipa sa de medici să nu se vaccineze împotriva COVID-19.

„Pentru ce să mă vaccinez? Mai bine mor decât să mă vaccinez. Dacă eu am tratament, pentru ce să fac vaccin? Ca să fac modificare genetică sau ce? Nu cunosc nicio persoană care a murit de COVID, toate persoanele cărora le-am dat tratament s-au vindecat. Mama mea a făcut și are 90 de ani și s-a vindecat. Nici familia mea nu se vaccinează pentru că au văzut că eu nu mă vaccinez.

Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai ințelegi cu el”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

 

De ce refuză Gigi Becali să poarte mască

 

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali a declarat că refuză să poarte mască. Medicii pentru care Gigi Becali plătește bani grei l-au sfătuit pe patronul celor de la FCSB să nu poarte mască.

Potrivit experților în sănătate, purtatul măștii poate avea mai degrabă efect negativ la persoanele sănătoase, poziție exprimată și de OMS (Organizația Mondială a Săntății) și de autoritățile române, prin Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Raed Arafat și Nelu Tătaru la începutul crizei-COVID-19.

„Eu nu port mască. Nu că nu respect regulile… Dar doctorii mi-au spus asta și recunosc și ăștia de la Ministerul Sănătății, că clinica lui Becali de oncologie e cea mai bună din România.

Am doctori specialiști care-mi spun, și nu fac propagandă: ‘Domnule Becali, pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea’. Nu pun mască, nu scade oxigenul, nu scade imunitatea. Iau vitamina C, vitamina D, Zinc”, a declarat patronul FCSB.

 

Cifrele pandemiei în România

 

În România, până la data de 24 ianuarie 2021, au fost confirmate 711.010 cazuri de persoane infectate cu SARS-COV-2. Dintre aceștia, 653.125 au fost declarați vindecați. Până astăzi, 17.776 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat, adică 2,5% din totalul persoanelor infectate. Experții în sănătate publică sunt de părere că cifra reală a persoanelor infectate, reprezentând asimptomatici sau infectați cu SARS-COV-2 nedeclarați ajunge la peste 5 milioane, ceea ce înseamnă o rată a deceselor de 0,3%.

Dacă guvernul ar fi încurajat testarea extinsă, la recomandarea OMS, numărul morților ar fi fost mult mai mic.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 19 decese la categoria de peste 80 de ani, 19 decese la categoria de vârstă 70-79 de ani, 10 decese la categoria de vârstă 60-69 de ani, 3 decese la categoria 50-59 de ani și 3 decese la categoria 40-49 de ani. 53 dintre aceștea sufereau și de alte afecțiuni, doar unul nu a prezentat comorbidități.

În spitalele din România sunt internate în total 7.803 persoane, dintre care 1.020 la ATI.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top