Now Reading
Gigi Becali, contactat de Netflix. Răspunsul patronului de la FCSB

Gigi Becali, contactat de Netflix. Răspunsul patronului de la FCSB

Gigi Becali

Gigi Becali i-a cucerit pe americani. Netflix, gigantul american în mterie de divertisment vrea să facă un film documentar despre viața patronului de la FCSB. 

Netlix intenționează să ecranizeze viața lui Gigi Becali. Mai precis, americanii vor să spună povestea latifundiarului din Pipera, într-un film de aproximativ două ore și jumătate. Astfel, ar urma să fie prezentată ascensiunea omului de afaceri din perioada anilor ’90 până în prezent.

Boomurile în afaceri, implicarea în viața politică, actele de caritate, condamnarea la închisoare, implicarea în fotbalul românesc ar urma să fie principalele subiecte vizate de producătorii americani, care l-au contactat deja pe Gigi Becali.

Gigi Becali ar fi acceptat instant oferta, dacă ar fi fost mai tânăr, informează Fanatik. Totodată, omul de afaceri nu a refuzat categoric, ci a cerut timp de gândire.

Gigi Becali, mare fan Netflix

În afară de fotbal, Gigi Becali urmărește cu interes seriale turcești, dar și producții americane de pe Netflix. Patronul FCSB a mărturisit la începutul lunii noiembrie că a fost nevoit să închidă Netflixul, pentru că îl determina să păcătuiască.

„M-am uitat puțin la meci, pe urmă am dat la un film turcesc cu Marea Neagră. E o poveste de-asta idioată, dar trece timpul. La filme interesante nu mă uit, că-mi fuge mintea de la rugăciune.

Mă uit la un film idiot și nu-mi mai fuge timpul. Am văzut Cezar pe Netflix. L-am chemat pe un băiat: Ia închide, bă, Netflixul! Stau și mă uit la Cezar? Gata, am închis Netflixu’. Tot ce mă întrerupe de la rugăciune închid”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Americanii și rușii, „duel” pentru Gigi Becali

Alex Smolyaninov, un jurnalist rus, a realizat deja un mini-documentar despre Gigi Becali. Echipa de producție a fost de-a dreptul fascinată de viața patronului de la FCSB.

„Nimic nu este imposibil când vine vorba despre Gigi Becali. Poate face schimbările în timpul meciurilor, din celula pușcăriei, să repare un Maybach de jumătate de milion de euro cu o rangă. Să se autonumească un naționalist și să piardă de doua ori la alegerile prezidențiale”, a declarat Alex Smolyaninov, autorul reportajului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top