Now Reading
Gică Hagi, puternic afectat de moartea lui Diego Maradona: „Nu vreau să-l compar cu nimeni. Pentru mine a fost unic!”

Gică Hagi, puternic afectat de moartea lui Diego Maradona: „Nu vreau să-l compar cu nimeni. Pentru mine a fost unic!”

Gică Hagi și-a găsit greu cuvintele, după moartea lui Diego Armando Maradona. Argentinianul a reprezentat o permanentă sursă de inspirație pentru fostul decar al naționalei României.

„O zi tristă a sportului mondial, a fotbalului. Există și o astfel de zi, pe care nu o așteptam acum. Era încă tânăr, era bine să mai trăiască.

Ce a însemnat pentru mine? A fost unic! Nu vreau să spun Dumnezeu. Unic prin ce a făcut pe teren, mi-a inspirat plăcerea de a juca fotbal, să te bucuri pe teren, să te bucuri de minge, să o cauți, s-o vrei, să faci ce vrei cu ea, să te bucuri de fotbal. Știți ce ne-a dat el, nouă? Asta ne-a dat Diego, nouă, plăcerea de a juca fotbal!”, a declarat Gică Hagi pentru Digi Sport.

 

Gică Hagi, despre Diego Maradona: „Nu vreau să-l compar cu nimeni. Pentru mine a fost unic!”

 

Gică Hagi l-a întâlnit pe Diego Maradona în vara lui 1990, când România a remizat cu Argentina, scor 1-1, la Mondialul din Italia. „Maradona din Carpați” a rememorat acea partidă, puternic emoționat.

„Întâlnirea din superba vară din 1990 a fost o provocare, mare, atât pentru mine, cât și pentru echipa națională. Amândoi ne-am ridicat la un nivel foarte mare. Cred că am trecut testul.

Meciul s-a jucat la Napoli, da. La Napoli era și este ca și Dumnezeu. Un idol. Nimeni nu-l va uita în întreaga lume. El ne-a făcut să iubim fotbalul. E greu să uiți pentru că a fost special. Tehnică individuală în regim de viteză incredibilă. Nu vreau să-l compar cu nimeni. Pentru mine a fost unic!”, a mai declarat Hagi pentru sursa citată.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top