Now Reading
Gică Hagi lansează cartea promisă: „O să vedeți cu toții!”

Gică Hagi lansează cartea promisă: „O să vedeți cu toții!”

Gică Hagi își lansează cartea „Campionii creează Campioni”. Lucrarea celui mai mare fotbalist al tuturor timpurilor este o autobiografie, ce conține viziunea sa despre fotbal și cele mai importante etape din cariera fotbalistică.

În „Campionii creează Campioni”, Gică Hagi vorbește despre începuturile sale în fotbal, în campionatul intern, experiența acumulată la cluburile de top din Europa, precum Real Madrid și Barcelona. Totodată, oferă amănunte de culise despre cariera de la echipa națională, din perioada „Generației de Aur”, atât din teren cât și de pe banca tehnică și nu în ultimul rând, despre Viitorul Constanța, proiect creat de la zero de „Rege”.

Gică Hagi: „M-am născut să câștig”

În urmă cu doi ani, Gică Hagi dezvăluia că a început scrierea unei cărți tehnice. Tot atunci a punctat structura pe care se va baza lucrarea.

„O să scot o carte. O să vedeți cu toții ce a făcut Hagi în 42 de ani de fotbal, cum am învățat eu fotbalul! O să vă arăt care e ideea mea despre fotbal. Toate lucrurile structurate bine, pentru că mie mi-a plăcut gramatica mai mult decât compunerea. Eu nu compun, eu sunt un tip pragmatic gramatical, chiar dacă unii spuneți că mai greșesc. Mie îmi place subiectul și predicatul. Trebuie să cunosc foarte bine principiile. Ăsta sunt! Îmi place subiectul și predicatul, nu compunerile. Dacă compunem, trecem în filosofie. Trebuie să știm ce vrem de la viață, iar eu știu că mie mi-a plăcut și m-am născut să câștig. Vreau să ajung cel mai bun, pentru că nu m-am născut cel mai bun, ci am devenit cu muncă”, a declarat Hagi în 2017.

  • Lansarea cărții „Campionii creează Campioni” va avea loc luni, pe data de 11 noiembrie, la Complexul Iaki din Mamaia, în intervalul 17:00-19:00.

Gică Hagi – Scurtă biografie

  • Farul Constanța, Sportul Studențesc, Steaua București, Real Madrid, Brescia, FC Barcelona și Galatasaray sunt echipele pentru care a jucat Gheorghe Hagi de-a lungul timpului;
  • 125 de selecții și 35 de goluri a bifat Hagi în tricoul echipei naționale a României;
  • 3 trofee a câștigat Gică Hagi până acum cu FC Viitorul: titlul în Liga 1, Cupa și Supercupa.

Gică Hagi [Galerie foto]

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top