Now Reading
Maurizio Arrivabene, gest de umanitate. Fostul șef de la Ferrari a devenit „pilot” voluntar pe ambulanță

Maurizio Arrivabene, gest de umanitate. Fostul șef de la Ferrari a devenit „pilot” voluntar pe ambulanță

Maurizio Arrivabene, fostul șef al Scuderiei Ferrari a trecut de la Formula 1, la domeniul medical. Mai precis, a devenit „pilot” de ambulanță, voluntar.

Maurizio Arrivabene s-a „reprofilat”. Italianul conduce contracronometru pentru a salva viețile persoanelor infectate cu noul coronavirus. În vârstă de 63 de ani, Arrivabene locuiește în nordul Italiei, zonă afectată puternic de pandemie. Maurizio Arrivabene a preferat ca activitatea lui de voluntar să rămână confidențială, însă informația s-a „scurs” în presa din Italia.

Maurizio Arrivabene, pasionat de curse și fotbal

Maurizio Arrivabene a fost șeful Scuderiei Ferrari în perioada 2014-2018, iar din 2012 este membru al Consiliului de Administrație Juventus Torino. Marketingul și vânzările sunt domeniile de expertiză ale lui Arrivabene.

Și Mario Isola, șeful diviziei Motorsport de la Pirelli a oferit sprijin în combaterea coronavirusului: lucrează ca paramedic voluntar la Milano.

Italia este pe locul 3 în lume, la numărul de cazuri de COVID-19, după Statele Unite și Spania. În graficul celor mai afectate țări de noul coronavirus după numărul de cazuri se mai află Franța, Germania, Marea Britanie, Turcia, Iran și China.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top