Now Reading
Maurizio Arrivabene, gest de umanitate. Fostul șef de la Ferrari a devenit „pilot” voluntar pe ambulanță

Maurizio Arrivabene, gest de umanitate. Fostul șef de la Ferrari a devenit „pilot” voluntar pe ambulanță

Maurizio Arrivabene, fostul șef al Scuderiei Ferrari a trecut de la Formula 1, la domeniul medical. Mai precis, a devenit „pilot” de ambulanță, voluntar.

Maurizio Arrivabene s-a „reprofilat”. Italianul conduce contracronometru pentru a salva viețile persoanelor infectate cu noul coronavirus. În vârstă de 63 de ani, Arrivabene locuiește în nordul Italiei, zonă afectată puternic de pandemie. Maurizio Arrivabene a preferat ca activitatea lui de voluntar să rămână confidențială, însă informația s-a „scurs” în presa din Italia.

Maurizio Arrivabene, pasionat de curse și fotbal

Maurizio Arrivabene a fost șeful Scuderiei Ferrari în perioada 2014-2018, iar din 2012 este membru al Consiliului de Administrație Juventus Torino. Marketingul și vânzările sunt domeniile de expertiză ale lui Arrivabene.

Și Mario Isola, șeful diviziei Motorsport de la Pirelli a oferit sprijin în combaterea coronavirusului: lucrează ca paramedic voluntar la Milano.

Italia este pe locul 3 în lume, la numărul de cazuri de COVID-19, după Statele Unite și Spania. În graficul celor mai afectate țări de noul coronavirus după numărul de cazuri se mai află Franța, Germania, Marea Britanie, Turcia, Iran și China.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top