Now Reading
Gafă sau intenție? Data de lansare a consolei Playstation 5, anunțată de Sony

Gafă sau intenție? Data de lansare a consolei Playstation 5, anunțată de Sony

Luni de zile, Sony a evitat să anunțe data precisă de lansare a noului PlayStation. S-a speculat că cel mai probabil, PS5 va apărea la finalul anului. După luni de zile în care a fost ținut „secretul”, Sony Interactive Entertainment Japonia „s-a dat de gol”, scrie presa internațională.

PlayStation 5 va fi lansat mai devreme decât se așteaptă fanii jocurilor video, adică în luna octombrie 2020. Informația vine după ce Sony Interactive Entertainment Japonia a postat un job în online, în care apare menționată data de lansare a consolei.

Ar putea fi o gafă uriașă, o banală greșeală a celui care a scris anunțul sau o strategie de marketing, pentru a aprinde și mai tare discuțiile cu privire la noul produs

Jobul publicat de Sony

Oricum, lansarea consolei în luna octombrie ar reprezenta o mișcare relativ nouă pentru Sony. Până acum, Sony a dat drumul noilor console în noiembrie.

Potrivit altui zvon, PS5 ar urma să fie prezentat oficial pe data de 4 iunie.

Playstation 5 / Foto: Let’s Go Digital

Promisiunile PlayStation 5 pentru fani

PlayStation 5 promite fanilor un procesor mult mai performant față de modelul anterior, un procesor cu 8 nuclee la 3,5 GHz și un spațiu de 825 GB pe SSD.  Acesta va încărca 5GB de date într-o singură secundă. Așadar, se anunță mult mai rapidă decât modelul precedent și mult mai silențios.

În ceea ce privește capitolul hardware, Sony a venit cu următoarele precizări: PlayStation 5 folosește un procesor AMD Zen 2, memorie RAM de 16 GB GDDR6.

Consola precedentă a fost scoasă pe piață în 2013 și a fost actualizată de mai multe ori cu câteva versiuni intermediare, ceea ce se va petrece și cu PlayStation 5, cel mai probabil.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top