Now Reading
Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: „A vrut să mă pedepsească”. Bugetul PMB, redus considerabil

Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: „A vrut să mă pedepsească”. Bugetul PMB, redus considerabil

Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa Guvernului României și a lui Liviu Dragnea, în urma proiectului de Guvern publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor, legat de bugetul Primăriei Capitalei pentru 2019. 

Gabriela Firea continuă războiul cu Liviu Dragnea. Miercuri, 6 februarie, Firea și-a manifestat nemulțumirea cu privire la faptul că bugetul Capitalei va urma să fie redus. În plus, primarul general al capitalei spune că nici măcar nu a fost consultat în acest sens, subliniind totodată managementul de tip autoritar al partidului de guvernare.

„Până acum nu am fost invitată oficial la absolut nicio întâlnire. Practic, s-a decis soarta bucureştenilor cu uşile închise şi cu unele persoane care nu aveau dreptul legal să-şi spună opinia despre bugetul Capitalei”, a afirmat Gabriela Firea înaintea şedinţei Asociaţiilor Municipiilor din România.

Primăria Capitalei, buget mai mic cu 25%

Bugetul pe sectoare va fi majorat, potrivit proiectului, însă cel al Primăriei Generale va fi tăiat cu aproape 25%, ceea ce înseamnă aproximativ 180 de milioane de euro. Gabriela Firea susține că amputarea bugetului PMB reprezintă o „răzbunare” a liderului PSD, nicidecum o necesitate.

„Am pregătit un material cu un conținut juridic pe care îl voi transmite la Guvern și Parlament. Funcționarii și demnitarii trebuie să țină cont de ceea ce semnează, pentru că ei vor fi cei care vor plăti, pentru că, totuși, chiar dacă vrei să te răzbuni pe un om trebuie să respecți legile în vigoare. Este normal ca funcţionarii publici şi demnitarii să aibă grijă ceea ce sunt puşi să facă şi din punct de vedere legal, pentru că ei vor răspunde, nu persoana care acum, dorind să mă pedepsească pe mine politic şi să mă pună într-o situaţie incomodă faţă de bucureşteni, practic a luat această decizie politică mare ca Bucureştiul să sufere. Mă uit la televizor și deja nu mai știu cum să explic”, a declarat Gabriela Firea.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top