Now Reading
Funcția mult așteptată de utilizatorii Waze, anunțată oficial

Funcția mult așteptată de utilizatorii Waze, anunțată oficial

Waze este cea mai populară aplicație de navigație. Deținută de Google, Waze este lider detașat, urmată de mai apoi de Google Maps, Apple Maps și Here WeGo. Pentru a menține supremația, Waze vine cu o noutate mult așteptată. 

Noutatea celor de la Waze vizează ajută șoferii în special pentru deplasările în afara orașului (pe autostrăzi, drumuri județene etc.) respectiv rute noi, necunoscute.

Captură Waze / Foto: Android Police

Mai puțin timp pierdut, cu noua funcție Waze

Noua funcție de la Waze vizează asistența la schimbarea benzilor. Astfel, dacă trebuie să ieși de pe autostradă, vei fi notificat cu un kilometru înainte de efectuarea manevrei, cu privire la banda potrivită pe care trebuie să te încadrezi. Funcția este valabilă și pentru deplasările în oraș, iar notificarea o primești cu 500 de metri înainte de punctul în care trebuie să efectuezi manevra. Funcția fi foarte utilă și pentru circulația în sensurile giratorii.

Astfel, cu ajutorul noii funcții de la Waze, șansele să greșești drumul se reduc considerabil. Implicit, asta înseamnă mai puțin timp pierdut.

În prezent, funcția este disponibilă pentru utilizatori în variantă beta, informează Android Police.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top