Now Reading
Fosta dragoste a Angelinei Jolie surprinde: „Nu am mai avut o iubită de 20 de ani”

Fosta dragoste a Angelinei Jolie surprinde: „Nu am mai avut o iubită de 20 de ani”

Val Kilmer a fost unul dintre marii crai de la Hollywood. Activitatea de cuceritor a încetat însă, în urmă cu ceva timp. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de actor. 

Cher, Michelle Pfeiffer, Cindy Crawford, Angelina Jolie și Paris Hilton se numără printre cuceririle lui Val Kilmer. În vârstă de 60 de ani, actorul american a vorbit deschis despre viața sa sentimentală și despre lupta cu cancerul, în „I’m Your Huckleberry”, noile sale memorii, care vor fi lansate pe data de 21 aprilie.

„Nu am mai avut o iubită în ultimii 20 de ani. Adevărul este că sunt singur în cea mai mare parte din timp”, a dezvăluit actorul, potrivit People.

Val Kilmer: „Femeile, niște fluturi”

Despărțirea de Hannah Darryl a fost cea mai dureroasă, a mărturisit actorul, cu care a format un cuplu în perioada 2001-2002. De asemenea, el a fost căsătorit cu actrița Joanne Whalley, în perioada 1988-1996, căsnicie în urma căreia au rezultat doi copii, acum în vârstă de 28 de ani, respectiv 24 de ani.

Femeile l-au intrigat dintotdeauna pe Kilmer.

„Mereu am găsit femeile mult mai interesante decât bărbații. Poate de asta m-am înțeles mai bine cu ele. Noi suntem niște elefanți, iar ele, fluturi”, a povestit actorul în memoriile sale.

Val Kilmer, pe muchie de cuțit

Kilmer a fost diagnosticat cu cancer la gât în 2015, însă a reușit să-și revină. Urmat chimioterapie, radioterapie, s-a rugat foarte mult și a suferit o intervenție chirurgicală.

„M-am vindecat de cancer. Nu au fost recurențe, sunt recunoscător”, a mai declarat actorul.

Transformarea lui Val Kilmer [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top