Now Reading
Floyd Mayweather, ridiculizat de Khabib. Provocare dificilă pentru american

Floyd Mayweather, ridiculizat de Khabib. Provocare dificilă pentru american

Khabib și Mayweather

Khabib Nurmagomedov l-a luat în râs pe Floyd „Money” Mayweather, în contextul în care de câteva luni, se vorbește despre o posibilă luptă între cei doi. 

Khabib s-a arătat dispus să se bată cu Mayweather atât pe reguli de box, cât și de MMA, sport de contact care implică mult mai multe discipline. Dar chiar și dacă ar avea loc o confruntare pe regulile americanului, rusul crede că ar rezista tot meciul în picioare.

„Chiar nu cred că mă poate face knock-out în 11 runde. Ce o să facă în ultima rundă? 5 minute cu mine acolo? O să-l dobor, o să-l distrug pe tipul ăsta. Ce are de gând să facă? Bineînțeles, dacă vorbim despre un meci de box, este foarte bun. Dar eu chiar nu cred că mă poate face knock-out”, a declarat Khabib.

Khabib: Ultima rundă, să fie de MMA!

Khabib Nurmagomedov este ferm convins că l-ar distruge pe Mayweather într-un meci de MMA. Un argument care ar confirma acest aspect este vârsta pugilistului, mult mai înaintată, pe seama căreia se amuză copios rusul.

„El vrea doar să fie băgat în seamă, știți și voi. Am văzut că a fost ziua lui acum vreo două zile, a împlinit 48 sau 49 de ani, ceva de genul acesta.

E cam ca tata. Nici nu știu cum îl voi pocni în față. Dacă vrei să te bați, vino la UFC. Aia e bătaie adevărată. Eu nu sunt boxer, nu sunt un simplu wrestler. Sunt un luptător de MMA.

Ok, hai să o facem. 11 runde de trei minute, iar ultima, cea cu numărul 12, cinci minute pline de MMA. Dacă îi convine, eu mă bat cu el”, a declarat Khabib.

  • La 43 de ani, Mayweather are un palmares imaculat, fără înfrângere;
  • 31 de ani are Khabib Nurgagomedov, „călăul” lui Connor McGregor.
View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top