Now Reading
Floyd Mayweather, gata să revină în ring pentru o sumă colosală

Floyd Mayweather, gata să revină în ring pentru o sumă colosală

Floyd Mayweather este un boxer retras din activitate. În vârstă de 43 de ani, americanul ar reveni în ring cu o singură condiție: în schimbul unei sume colosale. 

După ce i-a învins pe Oscar De La Hoya, Manny Pacquiao și Conor McGregor, Mayweather se ocupă mai mult de afaceri și de activități recreative. Doar banii îl pot convinge pe boxerul american să revină în ring, iar suma pe care o cere este una record.

Potrivit The Sun, pentru revenirea în ring, Floyd Mayweather vrea nu mai puțin de 500 de milioane de lire, deci de dublu față de cât a primit în meciul cu irlandezul din UFC.

„Dacă voi face ceva, va trebui să merite. Dar nu există în acest moment ceva ce să mă determine să revin în ring și să mă bat cu acești tineri luptători. Sunt retras din activitate. M-am retras din box. Mă antrenez, mă distrez, mă bucur de viață. Nu vreau nimic. Nu am terminat cu afacerile”, a declarat Floyd Mayweather.

Floyd Mayweather, provocat de Khabib

Khabib s-a arătat dispus să se bată cu Mayweather atât pe reguli de box, cât și de MMA. Dar chiar și dacă ar avea loc o confruntare pe regulile americanului, rusul crede că ar rezista tot meciul în picioare.

„Chiar nu cred că mă poate face knock-out în 11 runde. Ce o să facă în ultima rundă? 5 minute cu mine acolo? O să-l dobor, o să-l distrug pe tipul ăsta. Ce are de gând să facă? Bineînțeles, dacă vorbim despre un meci de box, este foarte bun. Dar eu chiar nu cred că mă poate face knock-out”, a declarat Khabib în luna martie.

Floyd Mayweather a urcat ultima oară în ring la finalul lui 2018, în fața tânărului japonez Tenshin Nasukawa. Americanul l-a făcut KO în prima repriză pe acesta și a încasat peste 9 milioane de dolari. Lupta nu a fost luată în calcul de Federația Internațională de Box.

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top