Now Reading
Floyd Mayweather este gata să se bată cu 50 Cent. „Money” a făcut anunțul

Floyd Mayweather este gata să se bată cu 50 Cent. „Money” a făcut anunțul

Floyd „Money” Mayweather (43 de ani) și-a încheiat cariera de boxer profesionist, dar este deschis pentru meciuri demonstrative. Astfel, și-a exprimat dorința de a se lupta cu rapperul 50 Cent (45 de ani) și cu youtuber-ul Logan Paul (25 de ani). În plus, este gata pentru o nouă confruntare cu japonezul Tenshin Nasukawa, kickboxer, pe care l-a făcut KO în prima rundă, în anul 2018.

„Anul acesta mă voi concentra pe mai multe meciuri demonstrative. Voi avea un meci demonstrativ în Tokyo, Japonia, din nou. Desigur, acela dintre mine și Logan Paul.

Dacă Jake Paul va trece de viitorul său adversar, Ben Askren, atunci voi avea un meci demonstrativ și cu el. Am auzit de asemenea că și 50 Cent vrea să se bată cu mine, dar spune că sunt prea mic.

Dacă vrea să ne duelăm la finalul anului, putem face un demonstrativ atunci. Nu-mi pasă de nicio categorie cu nici unul dintre tipii ăștia. Frații Paul vor face o grămadă de bani de pe urma acestor evenimente, dar cu 50 Cent trebuie să fie un meci în care învingătorul ia tot”, a declarat Floyd Mayweather.

 

Floyd Mayweather, provocat și de Khabib Nurmagomedov

 

Floyd Mayweather ar fi trebuit să se bată cu Logan Paul la finalul lunii februarie 2021, dar meciul a fost amânat din cauza COVID-19. După meciul demonstrativ cu Conor McGregor, s-a discutat la un moment dat chiar și despre o posibilă confruntare între „Money” și Khabib, killer-ul irlandezului din UFC. Meciul ar fi trebuit să se dispute tot pe reguli de box, un avantaj pentru american.

„Dacă voi face ceva, va trebui să merite. Dar nu există în acest moment ceva ce să mă determine să revin în ring și să mă bat cu acești tineri luptători. Sunt retras din activitate. M-am retras din box. Mă antrenez, mă distrez, mă bucur de viață. Nu vreau nimic. Nu am terminat cu afacerile”, a declarat Floyd Mayweather anul trecut.

Floyd Mayweather are un palmares perfect. 50 de victorii, 27 obținute prin KO și zero înfrângeri. Ultimul meci la profesioniști l-a bifat cu Conor McGregor, în 2015, când l-a făcut KO pe irlandez în runda a zecea. Înainte de această confruntare a câștigat prin decizie cu Andre Berto și Manny Pacquiao.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top