Now Reading
Florin Andone a devenit cel mai bine plătit fotbalist român. Salariu uriaș la Galatasaray

Florin Andone a devenit cel mai bine plătit fotbalist român. Salariu uriaș la Galatasaray

Florin Andone, împrumutat de la Brighton la Galatasaray

Florin Andone s-a transferat în această toamnă la Galatasaray și astfel, a devenit cel mai bine plătit fotbalist român. Atacantul naționalei României va încasa nu mai puțin de 2,5 milioane de euro pe sezon la campioana Turciei.

Florin Andone, mai bine plătit decât Chiricheș și Ștefan Radu

În vârstă de 26 de ani, Florin Andone îi surclasează în topul celor mai bine plătiți fotbaliști români pe Ștefan Radu, care încasează anual 1,4 milioane de euro la Lazio, pe Vlad Chiricheș (Sassuolo) și Răzvan Marin (Ajax Amsterdam), care au salarii de 1 milion de euro și pe Ionuț Radu (Genoa), care primește 800.000 de euro pe sezon

Florin Andone câștigă de 2,5 ori mai mult decât căpitanul naționalei României, Vlad Chiricheș, dar de 8 ori mai puțin decât Radamel Falcao, vârf proaspăt transferat la Galata. Columbianul a fost primit ca un rege la Istanbul. În vârstă de 33 de ani, columbianul a venit gratis de la Monaco și va avea un salariu de 16 milioane de euro pe sezon.

Florin Andone, coechipier și adversar cu Radamel Falcao

Chiar dacă diferența de salariu și de notorietate dintre cei doi fotbaliști este uriașșă, Florin Andone nu se sperie de concurență. Românul a fost cel care a vrut să vină la Galata, în ciuda insistențelor celor de la Brighton de a rămâne în Anglia.

„Brighton nu a fost de acord cu plecarea mea, dar eu am insistat, pentru că vreau să joc mai mult. La brighton nu am putut evolua constant pentru a atinge forma pe care am avut-o la Deportivo. Vreau să joc meci de meci, să încriu goluri și să mă simt important pentru echipă”, a declarat Florin Andone.

Cifrele lui Florin Andone

  • 700.000 de euro au plătit cei de la Galata pentru împrumutul lui Florin Andone, care va expira vara viitoare;
  • 2,5 milioane de euro este clauza de cumpărare a atacantului, în cazul în care Galata se va hotărî să-l ia definitiv pe român;
  • 6 milioane de euro este cota lui Florin Andone, potrivit Transfermarkt;
  • 69 de partide și 18 goluri a bifat Andone pentru Deportivo;
  • 58 de meciuri și 27 de goluri a marcat atacantul român pentru Cordoba;
  • 30 de apariții și 6 goluri a înscris Andone pentru Brighton.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top