Now Reading
Filozoful Sorin Lavric descoase propaganda politically correct: „Prin ‘fiți toleranți!’ subînțelegi ‘fiți docili, supuneți-vă!'” (VIDEO)

Filozoful Sorin Lavric descoase propaganda politically correct: „Prin ‘fiți toleranți!’ subînțelegi ‘fiți docili, supuneți-vă!'” (VIDEO)

Sorin Lavric, senator AUR, 2022 / Captură foto: podcastul Conservatorii

Într-un dialog cu Claudiu Târziu, filozoful Sorin Lavric a explicat cum funcționează, de fapt, propaganda „politically correct”. Senatorul a explicat că globaliștii/progresiștii aruncă la înaintare cu perfidie îndemnul la toleranță pentru a cenzura opoziția și a impune propria agendă, care de obicei obligă o largă majoritate să se supună.

„Toleranța este un termen în fața căruia la început nu ai nicio reacție, pentru că pare întruchiparea carității, pentru ca apoi, treptat, să simți unda, intenția de perfidie din spatele toleranței, pentru că toleranța este Calul Troian pe care-l folosesc progresiștii de 10-20-30 de ani pentru a sparge fortăreața aceasta, a gândirii conservatoare.

Cu toleranța paralizezi omul. Prin ‘fiți toleranți!’ subînțelegi ‘fiți docili, obedienți, supuneți-vă, nu vă mai răzvrătiți! Noi venim peste voi cu agresiunea noastră, vă impunem tiparul nostru nivelator, voi nu aveți voie să vă împotriviți. Dacă vă împotriviți, atunci imediat veți primi stigmatul de instigator la ură, violență și discriminare’. Acesta este mecanismul psihologic, perfidia de care fac ei uz. Folosesc toleranța ca pe un sedativ a conștiinței colective. Te liniștesc.

‘Trebuie să suportați tiparul pe care vrem noi să vi-l impunem. Fiți clemenți în mod pasiv și laș!’ Și atunci, toleranța este opusul îngăduinței sau a milei de tip creștin. Toleranța înseamnă expresia neputinței, a lașității și în același timp a naivității. Sunt oameni care chiar cred că cu ajutorul toleranței putem cu toții împreună, să ne înțelegem, să coabităm într-o pace universală”, a declarat Lavric în podcastul „Conservatorii”.

 

Sorin Lavric, despre propagandiștii „politically correct”: „Prima dată de fac să-ți fie milă de ei”

 

Senatorul a identificat etapele prin care masele sunt îndemnate să se supună ideologiei „politically correct”, ce a dat naștere discriminării pozitive.

„(…) Românul, de fel, este tolerant. Nu știu astăzi în ce măsură a fi tolerant este o virtute în sine. Mai există o patogenie cu care progresiștii intră în tiparul conservator, ca să-l spargă, o perfidie care costă în câțiva pași.

Primul este să stârnească compasiunea când spun ‘toleranță’. ‘Fiți miloși față de cei care în trecut au fost asupriți, indiferent că au fost sclavi, romi, negri sau femei!’. Faci un pas înapoi, ți-e milă de ei.

Compasiunea aceasta față de cei obidiți, oropsiți, este imediat însoțită de o recunoaștere a vinei noastre față de ceea ce au suferit strămoșii, pe care noi trebuie să o preluăm. Mărturisești că tu ai o cuplă față de ceea ce au suferit ei (n.r. – sau alții), când tu nu ai nicio culpă.

Al treilea pas este ca după recunoașterea culpei, suntem siliți să le acordăm o reparație morală, un soi de despăgubire – nu neapărat financiară. Pot fi privilegii – cota obligatorie de romi, negri, femei în comisii, jurii, parlament etc.

Nu am nimic în privința reprezentării acestor oameni în toate comisiile, doar să respecte selecția valorică! Dar cota obligatorie înseamnă contraselecția. Nu este vorba despre egalitate de șanse, despre linia de plecare în cursa aceasta, ci despre linia de sosire, pentru că această cotă obligatorie înseamnă finish-ul în alcătuirea unei echipe. Este vorba despre discriminare pozitivă”, a mai transmis Lavric.

La vârful SUA, propaganda politically correct este susținută de Partidul Democrat, respectiv ziarele de casă, iar în UE, liderul Comisiei Europene – nemțoaica Ursula von der Leyen și șeful Consiliului European – belgianul Charles Michel.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top