Now Reading
Filmele și cărțile preferate ale Andreei Marin. Recomandări pentru izolare [EXCLUSIV]

Filmele și cărțile preferate ale Andreei Marin. Recomandări pentru izolare [EXCLUSIV]

Pandemia de COVID-19 îți oferă noi oportunități. Mai mult timp pentru citit, pentru scris, pentru urmărit filme și chiar pentru mișcare. Dacă nu ți-ai făcut lista cu filmele și cărțile pe care urmează să le citești, te poți inspira de la Andreea Marin.

Andreea Marin, fan „Peaky Blinders”

Andreea Marin este pe baricade, de dimineața până seara, în campania de ajutorare a victimelor COVID-19. În schimb, dacă tu ai timp liber, te poți inspira din lista de recomandări a vedetei TV.

„Sincer, eu nu am timp nici să respir, am și slăbit, căci mănânc o dată în zi, fiind atât de prinsă cu coordonarea campaniei ‘Prețuieste Viața’. Ceea ce nu e rău :). Nu mai reușesc să urmăresc și ce apare la TV, nicidecum. Dar îmi pot aminti ce îmi plăcea inainte: serialul ‘Peaky Blinders’, de exemplu, la polul opus ma relaxează și ma distrează ‘Las Fierbinti’. ‘The Crowne’, văzut pe Netflix mi-a făcut plăcere, de asemenea, foarte bine făcut. Trei cărți: seria „Life” dedicată personalităților istorice, mai precis primelor doamne ale lumii. Ultima carte citită este De neclintit’ de Tony Robbins„, a dezvăluit Andreea Marin pentru MrNews.ro.

Andreea Marin, iubitoare de artă

„Numerele Taschen, dedicate marilor pictori sau sculptori ai lumii îmi deschid o poartă spre frumos. Mereu adaug unul nou la colecția mea și vi le recomand, chiar dacă nu sunteți neapărat cunoscători în domeniu, ci doar iubitori de frumos, așa cum sunt eu”, a declarat Andreea Marin în exclusivitate pentru MrNews.ro.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top