Now Reading
Film biografic despre Michael Jackson. Producătorul „Bohemian Rhapsody”, gata să dea din nou lovitura

Film biografic despre Michael Jackson. Producătorul „Bohemian Rhapsody”, gata să dea din nou lovitura

Michael Jackson

Michael Jackson va beneficia de încă un film. De data aceasta însă, este vorba despre o producție cinematografică artistică, care va fi realizată de către Graham King, producătorul „Bohemian Rhapsody”.

Michael Jackson - Foto: Phil Walter [Getty]
Michael Jackson – Foto: Phil Walter [Getty]

Viața lui Michael Jackson, abordată în integralitate

Graham King a obținut drepturile pentru realizarea unu film despre viața personală și cariera artistică a lui Michael Jackson, de la moștenitorii artistului. Acesta va fi primul film autorizat care va prezenta biografia controversatului muzician.

Astfel, King și-a rezervat accesul la povestea lui Michael Jackson, cât și dreptul de utilizare a pieselor artistului. King va colabora cu John Logan, unul dintre cei mai cunoscuți cineaști, nominalizați pentru cel mai bun scenariu original pentru „Gladiator” și „The Aviator”. Potrivit presei internaționale, aceștia vor aborda viața lui Michael încă din copilărie, din perioada Jackson 5, până la moartea sa. În acest context, nu vor fi ignorate acuzațiile de pedofilie, detaliile picante din viața sa sentimentală, relația cu Madonna și operațiile estetice.

Data de lansare a filmului nu a fost încă anunțată, însă cel mai probabil va fi stabilită pentru 2022/2023.

Michael Jackson și Madonna [Foto: WireImage]
Michael Jackson și Madonna [Foto: WireImage]

Michael Jackson a murit înainte de revenirea pe scenă

Graham King a obținut un succes uriaș în 2018, cu „Bohemian Rhapsody”, o peliculă despre viața solistului trupei Queen, Freddie Mercury. Peste 900 de milioane de dolari a încasat în total producția, care i-a adus Oscarul lui Rami Malek.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei inoxicații grave de propofol, un anestezic puternic utilizat de muzician ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Michael Jackson își pregătea revenirea în scenă cu turneul „This Is It Tour”. Medicul a fost condamnat la 4 ani de închisoare și a fost aliberat în octombrie 2013, după doar doi ani petrecuți după gratii.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top