Now Reading
Fiica lui Van Damme e sexy și rea: „Vreau să duc mai departe această moștenire” [GALERIE FOTO]

Fiica lui Van Damme e sexy și rea: „Vreau să duc mai departe această moștenire” [GALERIE FOTO]

Bianca Brigitte Van Damme, cunoscută și sub numele de Bianca Bree, este fiica celebrului Jean-Claude Van Damme, legendarul actor al filmelor de acțiune, care de-a lungul timpului, a reprezentat un reper în copilăria multor bărbați. 

Bianca Bree are 29 de ani și s-a născut în urma relației dintre Jean-Claude Van Damme și culturista Gladys Portugues, cu care actorul belgian a avut o relație plină de peripeții, din anul 1986 până în 2015.

Fiica lui Van Damme, pasionată de arte marțiale

Bianca îi calcă pe urme tatălui său. Este pasionată de fitness, practică arte marțiale și este actriță. Până în prezent, are 10 roluri bifate în carieră.

Fiica lui Van Dame este slim fit, bine proporționată și hotărâtă. În urmă cu ceva timp, a vorbit despre pasiunea sa pentru mișcare și dorința de o transmite mai departe.

„Vreau să le arăt fetiţelor şi băieţeilor că poţi să faci sport şi să fii feminină în acelaşi timp. Că poţi sta picior peste picior la masă şi apoi poţi aplica nişte lovituri dure într-un mod frumos, feminin. Aşa cum tatăl meu a promovat artele marţiale şi a dat o lecţie generaţiei mele, vreau să duc mai departe această moştenire”, declara Bianca Bree.

De asemenea, Bianca este o fire rebelă, aspect care poate fi remarcat prin intermediul postărilor de pe Instagram.

Jean-Claude Van Damme (59 de ani) mai are doi copii, pe lângă Bianca: Kristopher Van Varenberg (32 de ani) și Nicholas Van Varenberg (24 de ani).

Bianca Bree [GALERIE FOTO]

Foto: @iambbgun – Instagram

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top