Now Reading
FIFA 22: Data lansării, cerințele minime și ce aduce nou. EA Sports a făcut public trailerul (VIDEO)

FIFA 22: Data lansării, cerințele minime și ce aduce nou. EA Sports a făcut public trailerul (VIDEO)

După aproape un an de zile de așteptare din partea fanilor, FIFA 22, cel mai popular joc video din lume, a fost anunțat de EA Sports. Producătorul a dezvăluit cerințele minime de rulare a jocului, pentru cei care vor să-l „opereze” de pe computer, noutățile cu care vine, data oficială de lansare și trailerul.

 

Când va fi lansat FIFA 22

 

Cel mai așteptat joc sportiv pe consolă și PC va fi lansat în toată lumea, începând cu data de 1 octombrie 2021. FIFA 22 va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via Origin și Steam, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One.

 

FIFA 22 trailer

 

EA Sports a publicat deja un prim trailer al jocului video, în care fotbaliști de top precum Kylian Mbappe, Maquinhos și Son se duelează la mare turație. De asemenea, francezul este și pe coperta jocului, pentru al doilea an la rând. Starul lui PSG este al treilea jucător care are această onoare, după Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

 

 

Cu ce vine nou FIFA 22

 

Printre noile tehnologii aduse la FIFA 22 se numără HyperMotion, care promite să facă experiența utilizatorului mult mai aproape de realitate, prin mișcările și mai naturale ale fotbaliștilor. De asemenea, EA Sports spune că jocul va reda autentic emoțiile pure, pasiunea și dinamismul sportului „rege”.

„FIFA 22 le oferă milioanelor de fani din întreaga lume șansa de a interacționa într-un mod fără precedent cu sportul pe care îl iubesc. Știm că fiecare dintre noi are propria perspectivă cu privire la FIFA, dar experiența de joc de pe teren este o constantă care ne unește și suntem bucuroși să oferim inovații majore în acest sens. Hypermotion duce acest aspect la un nou nivel pe platformele next-gen și serviciul Stadia și revoluționează experiența de joc”, a declarat Nick Wlodyka, general manager la EA Sports FIFA.

 

Specificațiile minime de sistem pentru FIFA 22

 

Ca în fiecare an, EA Sports anunță cerințele minime de rulare a jocului video, pentru care nu dețin console dedicate. Specificațiile trebuie luate în considerare, pentru ca jocul să nu meargă în reluare, să poată aibă suficient stațiu pe hard-disk și să fie rulat la o calitate decentă din punct de vedere al clarității – în cazul celor care au plăci video mai slabe, reduc din calitate pentru ca jocul să nu funcționeze în reluare, dar acest lucru creează neplăcere.

Specificațiile minime sunt următoarele:

 • Windows 7/8.1/10, 64-bit;
 • Procesor Athlon X4 880K @4GHz sau Core i3-6100 @3.7GHz, ori echivalent;
 • Memorie 8GB RAM;
 • Placă video Radeon HD 7850 sau GeForce GTX 660, ori echivalent;
 • Spațiu pe HDD de 50 GB;
 • Conexiune la internet de minimum 512kbps.

Cerințele recomandate, pentru evita orice fel de emoții, sunt:

 • Windows 10, 64-bit;
 • Procesor FX 8150 @3.6GHz sau echivalent, ori Core i5-3550 @3.40GHz sau echivalent;
 • Memorie 8GB RAM;
 • Placă video Radeon R9 270x sau echivalent, respectiv GeForce GTX 670 sau echivalent;
 • Conexiune la internet cu cablu, de preferat;
 • Spațiu pe HDD de 50 GB.
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top