Now Reading
Femeile din viața lui Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Câștigătorii Asia Express au în total 36 de ani de căsnicie

Femeile din viața lui Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Câștigătorii Asia Express au în total 36 de ani de căsnicie

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii sezonului 3 Asia Express, unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din România. Deși nu mai sunt la prima tinerețe (n.r. – Bontea are 50 de ani, iar Fodor 44 de ani) și au fost tentați chiar să renunțe, în cele din urmă, cei doi concurenți s-au autodepășit.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au demonstrat că sunt doi coechipieri compatibili, prieteni și motivați să cucerească premiul cel mare, de care să se bucure mai departe alături de partenerele de viață și copii, acasă.

Sorin Bontea

Sorin Bontea, cu aceeași femeie de 31 de ani

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt doi bărbați stabiliți la casa lor, de ani buni. Cheful de la „Masterchef” și „Chefi la Cuțite” are cea mai mare experiență. Acesta s-a cunoscut cu actuala soție în anul 1989, iar peste 5 ani s-au căsătorit.

„Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!”, a declarat Sorin Bontea pentru revista Viva.

Sorin Bontea și soția sa, la nuntă

„Pentru noi o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație. Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar: sunt frumos, deștept si modest”, a mai declarat Bontea pentru sursa citată.

Sorin Bontea are împreună cu soția sa doi copii. Una dintre fetele sale chiar a deprins talentul și pasiunea câștigătorului Asia Express: este as în bucătărie.

Răzvan Fodor și soția sa, Irina

Răzvan Fodor, relație de 13 ani

Răzvan Fodor este cântăreț, actor și om de televiziune. S-a lansat în trupa Krypton, în care a activat până în anul 2006, a avut mai multe roluri în seriale românești și a prezentat show-ul Masterchef, de la Pro TV. Nici în plan sentimental nu i-a mers prea rău, pentru că a avut la un moment dat o relație cu Catrinel Menghia, de doi ani și jumătate.

Răzvan Fodor alături de soția Irina

Nonconformist din fire, Răzvan Fodor s-a căsătorit în pantaloni scurți în 2010, cu Irina, pe care a cunoscut-o în 2007. Cei doi au o fetiță în vârstă de 10 ani. Prima întâlnire dintre Răzvan și Irina a avut loc la un botez.

„Nu s-a întâmplat nimic, niciun sărut, niciun ținut de mână, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… Și un prim test, să spunem așa… I s-a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă, care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic. A râs cu hohot (…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…”, a dezvăluit Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor la nuntă
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top