Now Reading
Femeile din viața lui Ilie Năstase. Câte idile a avut, de fapt, celebrul Playboy: „Am fost virgin până la 20 de ani”

Femeile din viața lui Ilie Năstase. Câte idile a avut, de fapt, celebrul Playboy: „Am fost virgin până la 20 de ani”

Ilie Năstase (74 de ani) este unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României și totodată, una dintre cele mai controversate figuri publice din țara noastră. Un cunoscut Don Juan, „Nasty” se poate lăuda cu un palmares impresionant și la capitolul femei.

La începutul anului 2020, Ilie Năstase a lămurit legenda celor 2.500 de femei pe care le-ar fi avut de-a lungul timpului.

„O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore.

În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». ‘Asta am așteptat de la tine!’, mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Ilie Năstase, pentru Gazeta Sporturilor.

Câte femei a avut de fapt Ilie Năstase

În 2016, Ilie Năstase, fost câștigător de Roland Garros și US Open, a dezvăluit numărul real al femeilor care au trecut prin patul său. Au fost de fapt câteva sute, în ciuda speculațiilor.

„Îmi plac femeile, iubesc femeile, e normal să mă uit după femei. Dar nu au fost atât de multe. Presa a inventat cifra asta pentru a vinde mai bine, însă au fost 300-400. Cam aşa. Oricum, ce contează, nu îmi vor da o medalie pentru asta!

Nu am folosit niciodată Viagra. Cine are nevoie de aşa ceva? Eu am nevoie doar de persoane pline de viaţă, tinere. Asta mă face să fiu în formă. Încă observ femei, dar deja e prea târziu pentru mine. Mă uit, dar ce vreau nu mai pot să obţin. Sunt căsătorit”, a mărturisit Năstase, pentru Adevărul.

Ilie Năstase, la cea de-a 5-a căsătorie

Cunoscut pentru performanțele sale sportive și extrasportive, prin scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului, fostul lider mondial se află la cel de-al 5-lea mariaj. În prezent, este căsătorit cu Ioana Simion, o constănțeancă cu 30 de ani mai tânără decât Năstase, care l-a fermecat pe fostul sportiv încă din primul moment.

„Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mișca bine (…) Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul și i-am zis: ‘Te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnișoarei de acolo?’.

La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: ‘Nu se face așa ceva, pe mine mă duci acasă!’ Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece. Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu! Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”, a dezvăluit Ilie Năstase în 2019.

Ioana SImion și Ilie Năstase s-au căsătorit în anul 2019, iar petrecerea a avut loc în 2020.

Soțiile lui Ilie Năstase

Prima mare dragoste a lui Ilie Năstase a fost Dominique Grazia, un fotomodel franco-belgian cu care sportivul s-a căsătorit în 1972, de care a divorțat în 1982. Cu Dominique, Năstase are o fiică, Nathalie, în vârstă de 43 de ani.

A doua soție a lui Ilie Năstase a fost actrița și modelul Adelaide Alexandra King, cu care românul s-a căsătorit în 1984, la New York. Au adoptat doi copii, pe Nicholas (31 de ani) și Charlotte (27 de ani).

Amalia Teodosescu a fost cea de-a 3-a soție a lui Ilie Năstase, pe care „Nasty” a cunoscut-o în 1996, la București. Ea avea 20 de ani, el 50. S-au întâlnit la un concert Sting. Amalia făcea sampling pentru un brand de țigări. S-au căsătorit în naul 2003, la Paris. În 2010 au divorțat, iar în urma relației au rezultat doi copii, Alessia (17 ani) și Emma (14 ani).

În 2010, Ilie Năstase s-a cuplat cu Brigitte Sfăt, cu 30 de ani mai tânără, cu care s-a și căsătorit în anul 2013. După 5 ani de căsnicie, fostul tenismen și fostul manechin au divorțat.

Idila cu cel mai mare impact mediatic a lui Ilie Năstase a fost cea cu diva americancă Diana Ross. „Nasty” a cunoscut-o pe cântăreață în anul 1977 și a și adus-o în România. Relația a durat doar câteva luni.

Ilie Năstase, virgin până la 20 de ani

Ilie Năstase a avut primul contact sexual mai târziu decât s-ar fi gândit mulți. A fost virgin până la 20 de ani, iar cel care „l-a ajutat să devină bărbat” a fost chiar prietenul său, Ion Țiriac.

„Eram virgin atunci. Am fost până la 20 de ani, dar Ţiriac m-a ajutat să devin bărbat. Apoi, am recuperat repede”, a dezvăluit Năstase la TVR.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top