Now Reading
Femeia sau bărbatul e mai bun în bucătărie? Chef Antonio Passarelli a dat verdictul

Femeia sau bărbatul e mai bun în bucătărie? Chef Antonio Passarelli a dat verdictul

Antonio Passarelli, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, a vorbit despre cine este cu adevărat „cheful” în bucătărie. În opinia italianului stabilit în România, lucrurile sunt foarte clare.

Se spune că deși femeile sunt cele care gătesc mai des, cei mai buni bucătari sunt de fapt bărbații, exemplu în acest sens fiind numărul superior al chefilor profesioniști de sex masculin.

În opinia cunoscutului bucătar și om de televiune, femeile sunt bucătari mai buni decât bărbații: „Cei mai buni bucătari sunt femeile. Au un simț al mirosului, al gustului mult mai dezvoltat decât al nostru”, a declarat Antonio Passarelli pentru Click.

Antonio Passarelli: „Femeile, mai senzoriale”

De asemenea, Antonio Passarelli a punctat atuurile în bucătărie pentru ambele sexe.

„Doar că pe parcursul vieții, în viața unei femei, sunt niște întreruperi – o maternitate, un copil ș.a.m.d. Niște întreruperi care le poartă departe de bucătărie. Noi, bărbații, începem cu meseria asta și o ducem până la moarte, fără întrerupere. Eu cunosc câteva femei – chefi care și-au dedicat integral viața pentru bucătărie. Le consider mult mai bune, mult mai pricepute. Noi (n.r. – bărbații) suntem mai tehnici. Femeile în schimb, sunt mai senzoriale. Mie îmi place foarte mult să am femeia lângă mine să văd cum gătește și cum percepe anumite lucruri”, a punctat bucătarul pentru sursa citată.

Cine este Antonio Passarelli

În vârstă de 60 de ani, Antonio Passarelli s-a mutat în România la începutul anilor ’90 și a colaborat cu mai multe posturi de televiziune, pentru diverse formate. Printre acestea, TVR, Kanal D și TV Paprika.

De-a lungul timpului, a gătit pentru staruri internaționale precum Demi Moore, F. F. Coppola, Steven Seagal, Silvio Berlusconi, cât și pentru lideri politici din mediul autohton ca Ion Iliescu sau Petre Roman.

Antonio Passarelli și-a început cariera de bucătar la 17 ani, iar până în prezent, a colaborat cu restaurante de top din străinătate și din România: La Figa (Londra), Da Mattia (San Benedetto del Tronto), La Bice (New York), La Bettola (Timișoara), Hotel Boavista (Timișoara), Pozzo dei desideri (Timișoara), Al Duomo (Timișoara), Casino di Campione DItalia, Media Pro Buftea (Executive Chef), Yachting Club (București), Osteria Gioia (București), Trattoria Buongiorno (București).

În prezent, Antonio Passarelli poate fi găsit la Palatul Stirbey (Buftea).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top