Now Reading
Fast and Furious 9: Scena de 4 secunde la care s-a lucrat 8 luni de zile (VIDEO)

Fast and Furious 9: Scena de 4 secunde la care s-a lucrat 8 luni de zile (VIDEO)

A apărut un nou teaser pentru filmul Fast and Furious 9. Producătorii lungmetrajului pregătesc super-adrenalină, cu o distribuție de top.

O scenă de doar 4 secunde a devenit virală în online. Pentru realizarea acesteia au fost necesare nu mai puțin de 8 luni de pregătiri. Este vorba despre scena în care un bolid trece cu mare viteză printr-un camion, fără a suferi mari pagube.

„O scenă de 4 secunde din F9. 8 luni de pregătiri. 4 zile de producție. 3 mașini distruse. Munca a peste o sută dintre cei mai dedicați și talentați oameni. Cea mai bună meserie din lume”, a transmis regizorul Justin Lin pe Twitter.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Lin (@justinlin)

 

Când va avea premiera Fast and Furious 9 (VIDEO)

 

Fast and Furious 9, un lungmetraj plin de efecte speciale, este unul dintre cele mai așteptate filme de acțiune din 2021. Inițial, premiera trebuia să aibă loc în aprilie 2019, însă a fost amânată din cauza unor filme concurente. În 2020 nu a mai fost lansat, din cauza restricțiilor în contextul crizei COVID-19. Și pentru 2021 planează incertitudinea, din același motiv, însă cea mai optimistă dată de lansare este 28 mai 2021.

Fast 9 va continua acțiunea din Fast 8, potrivit echipei de producție. Din distribuție vor face parte nume importante ale cinematografiei, precum: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, John Cena, Michael Rooker, Cardi B, Anna Sawai, Finn Cole.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top