Now Reading
Facebook lovește din nou: 400 de milioane de dolari pentru unul dintre cele mai populare servicii online

Facebook lovește din nou: 400 de milioane de dolari pentru unul dintre cele mai populare servicii online

Ofensiva Facebook continuă. Gigantul american a cumpărat Giphy, în schimbul a 400 de milioane de dolari, potrivit Axios. Mark Zuckerberg are în plan să conecteze serviciile GIF și de partajare de etichete în special cu Instagram.

În ultimul deceniu, internauții au început să comunice din ce în ce mai mult prin intermediul imaginilor, respectiv animațiilor. Astfel, GIF-urile au devenit o obișnuință în activitatea de zi cu zi a utilizatorilor în social media.

În urma tranzacției recent încheiate, Facebook a postat următorul mesaj: „Giphy face conversațiile zilnice mai distractive și plănuim să integrăm librăria GIF în Instagram și în alte aplicații ale noastre, astfel încât oamenii să poată găsi modul cel mai bun de a se exprima”, a anunțat vineri Facebook.

Giphy.com

Peste 700 de milioane de utilizatori pe Giphy

La rândul lor, cei de la Giphy au confirmat colaborarea cu Facebook.

„Instagram a revoluționat auto-exprimarea. Peste un miliard de oameni folosesc Instagram pentru a comunica felul în care se simt și ceea ce-i pasionează. Suntem nerăbdători să îi ajutăm să fie și mai animați”, au notat cei de la Giphy pe blog.

700 de milioane de oameni folosesc serviciul Giphy, potrivit unor date anunțate la finalul anului trecut. Giphy a fost fondat în 2013, la New York, iar investitorii sunt mai multe entități juridice partenere.

via GIPHY

Facebook, investiții majore în 2020

În timpul pandemiei de coronavirus, Facebook a venit cu mai multe îmbunătățiri ale serviciilor de care beneficiază miliarde de utilizatori.

În aprilie, Mark Zuckerberg a lansat Facebook Gaming aplicație disponibilă pe Android și iOS, care facilitează crearea și urmărirea streamurilor video din jocuri. De asemenea, Facebook a lansat luna aceasta și Messenger Rooms, care permite găzduirea de videoconferințe, fără un timp limită. În primă fază cel puțin, este disponibil pentru câte 50 de utilizatori simultan. Așadar, un puternic concurent pentru Zoom.

2,6 miliarde de utilizatori are Facebook în acest moment.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top