Now Reading
Facebook înghite Zoom, Skype și Tinder. Zuckerberg lansează Messenger Rooms

Facebook înghite Zoom, Skype și Tinder. Zuckerberg lansează Messenger Rooms

Facebook nu stă pasiv. Gigantul american creat și condus de către Mark Zuckerberg vrea să înghită Zoom, Skype și Tinder. Nu intenționează să le cumpere, ci să ofere un serviciu concurent, mai accesibil și mai performant: Messenger Rooms. 

Cererea de servicii online de tip videoconferințe a crescut puternic în contextul pandemiei de coronavirus, o tendință care, totodată, a marcat un nou început în era digitală. Și în timpul pandemiei și după, oamenii vor interacționa mult mai mult prin intermediul unor aplicații care să permită interacționarea audio-video în timp real. Ședințele, antrenamentele de fitness, cursurile de dans, de limbi străine, lecțiile de gătit, conferințe, toate se vor dezvolta mai mult în online.

Cu va funcționa Messenger Rooms, de la Facebook

Facebok va lansa Messenger Rooms, care va permite găzduirea de videoconferințe, fără un timp limită. În primă fază cel puțin, va fi disponibil pentru câte 50 de utilizatori simultan. În prezent, limita este de 8 persoane. Messenger Rooms va fi lansată pe toate aplicațiile Facebook, începând cu această săptămână.

Cum va funcționa Messenger Rooms? Persoana care iniţiază apelul controlează cine se poate alătura apelului, pentru cine este vizibil şi dacă acesta este deschis altor participanţi sau nu. Aceasta trebuie să fie prezentă pentru ca apelul să poată începe şi poate oricând să scoată participanţi din conversaţie.

Facebook Dating, noul Tinder

Pentru a-i ajuta pe oameni să stabilească relaţii, Facebook anunţă o nouă opţiune pentru Facebook Dating, prin care pot invita un utilizator la o întâlnire virtuală. Dacă invitaţia este acceptată, utilizatorii încep o conversaţie video în Messenger, pentru a se cunoaşte mai bine. Această opţiune va putea fi accesată în lunile următoare, în toate ţările în care Facebook Dating este disponibil.

Dacă ai copii, trebuie să știi asta…

Messenger Kids se extinde la nivel global şi primeşte noi opţiuni. Messenger Kids îi ajută pe cei mici să păstreze legătura cu prietenii şi familia într-un mediu distractiv, sub supravegherea părinţilor. Facebook a început extinderea aplicaţiei gratuite pentru apeluri video şi mesaje în peste 70 de ţări şi adăugarea de noi opţiuni prin care părinţii îi pot ajuta pe cei mici să rămână în contact cu prietenii lor.

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top