Now Reading
Facebook Gaming, noua aplicație lansată de gigantul american pentru pasionații de jocuri

Facebook Gaming, noua aplicație lansată de gigantul american pentru pasionații de jocuri

Pandemia de coronavirus reprezintă o perioadă de scufundare pentru unele business-uri, iar pentru altele, o mare oportunitate de evoluție. În cel de-al doilea caz se află gigantul Facebook, care a lansat Facebook Gaming.

Ca orice brand uriaș din zona tehnologiei, Facebook intenționează să profite de perioada în care oamenii sunt izolați la domiciliu și care, implicit, joacă mai multe jocuri. Astfel, americanii de la Facebook au lansat aplicația de gaming disponibilă pe Android și iOS, care facilitează crearea și urmărirea streamurilor video din jocuri.

Facebook Gaming, „arma” Facebook pentru a concura cu Youtube și Twitch

Înregistrările pot fi transmise direct prin paginile de Facebook. Momentan, Facebook Gaming nu conține reclame. De asemenea, aplicația beneficiază de o funcție prin care spectatorii pot trimite sume de bani creatorilor de conținut, din care Facebook reține un comision.

Piața de gaming reprezintă o valoare de 160 de miliarde dolari la nivel global. În acest moment, Facebook se află în urma YouTube și Twitch  la streaming pentru gaming.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top