Now Reading
Evander Holyfield, în super-formă. Condițiile impuse pentru meciul cu Mike Tyson [VIDEO]

Evander Holyfield, în super-formă. Condițiile impuse pentru meciul cu Mike Tyson [VIDEO]

La 57 de ani, Evander Holyfield este în mare formă. Fostul mare campion a urcat un clip în care se antrenează alături de Vladimir Klitschko și Antonio Tarver.

Evander Holyfield se antrenează tare în sală. Are parteneri de antrenament nume uriașe ale boxului la sparring și trage tare la antrenamentele de rezistență, forță și masă musculară.

Pe lângă antrenamentele specifice de box, americanul împinge la piept cu bara, execută flotări la paralele cu lanțurile după gât, face abdomene și tracțiuni.

„Echipa Holyfield se pregătește de luptă”, este mesajul notat de pugilist pe pagina sa de Twitter, însoțit de un clip video.

Condițiile lui Evander Holyfield pentru lupta cu Mike Tyson

Holyfield este gata de luptă, dar nu în orice fel de condiții. Pugilistul retras din activitate îi amintește lui Tyson că niciunul nu mai este la prima tinerețe, iar demersul este unul caritabil.

„Nu vreau să se stabilească un învingător sau un învins sau să fie un KO. Nu caut un KO și nu mă voi bate în mai mult de trei runde de câte trei minute”, a declarat Evander Holyfield în cadrul show-ului realizat de Lil Wayne.

Mike Tyson și Evander Holyfield

Mike Tyson, revenire de senzație

Mike Tyson se simte ca la a doua tinerețe și este recunoscător divinității.

„Sunt în cea mai bună formă din viața mea. Dumnezeu a fost darnic cu mine. Voi continua în ritmul de acum, mă simt foarte bine. Acum am 104 kg și sunt gata de luptă. Mă pregătesc să îi ajut pe cei care nu au fost la fel de norocoși ca mine”, a precizat „Iron” Mike în cadrul show-ului lui Lil Wayne.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top