Now Reading
Erotism la Hollywood: Ben Affleck face pereche cu una dintre cele mai în vogă actrițe [GALERIE FOTO]

Erotism la Hollywood: Ben Affleck face pereche cu una dintre cele mai în vogă actrițe [GALERIE FOTO]

Ben Affleck și Ana De Armas negociază pentru a juca împreună în thrillerul erotic „Deep Water”, producție regizată de către Adrian Lyne, unul dintre cei mai titrați regizori ai filmelor cu accente erotice de la Hollywood.

„Deep Water” spune povestea unui cuplu care dintr-un oraș mic, care din dorința de a-și menține căsnicia cu orice preț, au stabilit niște reguli bizare. Printre acestea se numără și faptul că soția are voie să aibă relații extraconjugale, atât timp cât nu părăsește familia. Cu toate acestea, „liniștea” familiei se încheie în momentul în care bărbatul recunoaște că a ucis unul dintre partenerii soției.

„Deep Water”, bazat pe un roman din anii ’50

„Deep Water” va fi filmat de studiourile New Regency, cele care au realizat și 12 Years a Slave, Mr & Mrs Smith, Birdman și The Revenant. Zach Helm și Sam Levinson au scris scenariul, care se bazează pe un roman din 1957 al Patriciei Highsmith, iar regia este semnată de către Adrian Lyne, cel care a realizat și alte filme de referință cu accente erotice, precum: Unfaithful, Lolita, Indecent Proposal, Fatal Attraction, 9½ Weeks.

Adrian Lyne, revenire după 17 ani

Pentru Adrian Lyne, „Deep Water” înseamnă și o revenire în cinematografie. Cineastul nu a mai regizat de 17 ani. În 2002 a bifat „Unfaithful”, cu Diane Lane, a cărei prestație a fost nominalizată la Oscar.

Ana De Armas este una dintre cele mai în vogă actrițe de la Hollywood. În vârstă de 31 de ani și născută în Cuba, artista a debutat în industria cinematografică la 16 ani, în „Virgin Rose”. Până acum a bifat peste 30 de apariții în filme și seriale.

Ana De Armas [GALERIE FOTO]

De partea cealaltă, Ben Affleck nu are nevoie de nicio prezentare. În vârstă de 47 de ani, a bifat apariții în Pearl Harbour, Argo, Justice League, Gone Girl și The Town.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top