Now Reading
Episod negru în viața lui Mihai Bendeac: „Mâncam făină cu apă la cuptor”

Episod negru în viața lui Mihai Bendeac: „Mâncam făină cu apă la cuptor”

Mihai Bendeac

Viața lui Mihai Bendeac nu a fost dintotdeauna lipsită de griji, cu privire la banii din portofel. În timpul studenției, actorul a fost sărac lipit pământului. 

Drumul spre succes este plin de capcane și de momente dificile. Un exemplu în acest sens este Mihai Bendeac, care a povestit în cadrul MCN Podcast momentele de groază trăite în timpul studenției. La acea vreme, Bendeac juca la Teatrul de Comedie, însă banii pe care-i primea erau foarte puțini. Astfel, actorul a fost nevoit să adopte un plan de supraviețuire.

„Mergeam pe la castinguri. Nu luam absolut niciunul. Eram considerat talentat, jucam la Teatrul de Comedie, dar în acea vară am făcut foamea. Nu am vrut să le cer bani părinților mei, am mințit că am (…) În acea vară aveam bani strânși cam pentru 3 luni și am făcut o listă, ‘cum să supraviețuiesc în acea vară’. Am scos țigările… Că merg în stațiile de tramvai și găsesc mucuri de țigări. Era un hypermarket la acea vreme cu un raion unde se vindeau produse al căror termen de valabilitate se apropia de expirare. Cașcaval cu note de albastru, dar comestibil, cumpăram multă pâine, parizer roșu, fără etichetă, ketchup și uite așa am trecut toată vara. Când mă duceam la mama, mai furam din frigider, mai plecam cu două-trei felii de salam”, a dezvăluit Mihai Bendeac.

Cum a ieșit din foame Mihai Bendeac

Primul proiect care l-a scos din foame pe Mihai Bendeac a fost lungmetrajul „Milionari de weekend”, în care a jucat alături de Tudor Chirilă și Andi Vasluianu.

„Am mâncat ultima felie de parizer și m-a sunat Andi Vasluianu. Mi-a spus că ăștia nu ne dau banii mâine. Îl ultima zi am mâncat făină cu apă la cuptor, pe care am mâncat-o cu o șurubelniță și un ciocan. Am luat 50 de milioane pentru filmul ‘Milionar de weekend’ și i-am zis lui Andi: ‘Vrei să ne oprim la un Mc Donald’s să mâncăm ceva?’. A zis ‘Da’. Mi-am luat 6 hamburgeri și 4 porții de cartofi, mâncam și plângeam în mine, să-mi bag pula! S-a terminat vara și mi-am spus că ‘dacă am trecut peste asta, merit orice, în pula mea!'”, a povestit Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac și teatrul, dragoste de la fragedă vârstă

Mihai Bendeac și-a descoperit vocația din adolescență. Acesta a povestit că în ciuda piedicilor puse de cei din jur, a știut că zona artistică este locul în care poate excela.

„Am avut un moment, când aveam 14 ani și jumătate, când mi-am dat seama că altceva nu există pentru mine. Din acel moment am început să mă concentrez atât de mult pe chestia asta, în acel sistem de învățământ futut, care este în continuare futut, în care eu, fiind la uman, făceam fizică, chimie și matematică… La un moment dat am început să scriu sketch-uri, în timpul orei. Făceam distribuții imaginare la spectacole de teatru. Aveam note de 6,7, 8, 5, am fost și în situație de corigență la fizică și așa mai departe.

Efectiv, simțeam că-mi este furat timpul ăsta, în care eu simțeam că pot face altceva. Și am început în lumea mea mentală să expun cum mi-aș dori să se întâmple lucrurile. După aceea, începând cu vârsta de 18 ani, exact așa s-au întâmplat. Prima chestie, Mondenii”, a declarat Mihai Bendeac pentru sursa citată.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top