Now Reading
Emily Ratajkowski a realizat un pictorial nud, gravidă (GALERIE FOTO)

Emily Ratajkowski a realizat un pictorial nud, gravidă (GALERIE FOTO)

Emily Ratajkowski, obișnuită cu pictorialele nud, a bifat o premieră. A pozat în „costumul Evei”, fiind gravidă.

În vârstă de 29 de ani, Emily Ratajkowski este unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, cunoscută pentru frumusețea sa naturală. A devenit populară după apariția îndrăzneață în videoclipul piesei „Blurred Lines” a lui Robin Thicke, T.I. și Pharrell Williams. Apoi, pentru Emily au urmat multe spoturi publicitare, roluri în filme și alte videoclipuri, prezentări de modă și shootinguri, în special nud.

Cel mai recent shooting, realizat în calitate de femeie gravidă, l-a realizat împreună cu fotograful Renell Medrano. Emily a pozat în propria casă, din New York. S-a lăsat fotografiată în diverse ipostaze, în cadă, în fața ferestrei și de pe pat. Este primul shooting al actriței, din octombrie 2020, când a anunțat că este însărcinată.

 

Emily Ratajkowski: Model, actriță și scriitoare

 

Considerată drept una dintre femeile cu cei mai frumoși sâni naturali din lume, Emily și-a anunțat și activitatea publicistică. E a va lansa cartea „My Body”, descrisă de autoare drept „o profundă explorare persoană a feminismului, a sexualității și a puterii”, o colecție de eseuri despre dorințele fetishiste contemporane ale femeilor, despre etaloanele de frumuseții și amănunte picante despre industria de modă și de film, ce conțin multe tentații, dar și abuzuri, potrivit modelului.

Emily Ratajkowski este căsătorită cu actorul american Sebastian McClard (33 de ani) din februarie 2018.

 

Emily Ratajkowski, pictorial nud acasă (FOTO)

 

Imaginile au fost postate pe pagina de Instagram a modelului Emily Ratajkowski (@emrata).

Înainte de a realiza aceste imagini, Emily a mai postat câteva fotografii provocatoare, în calitate de femeie gravidă.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top