Now Reading
Ea este Miss Universe 2019: „Nu am fost niciodată considerată frumoasă” [GALERIE FOTO]

Ea este Miss Universe 2019: „Nu am fost niciodată considerată frumoasă” [GALERIE FOTO]

Zozibini Tunzi, Miss Universe 2019

Zozibini Tunzi a fost desemnată Miss Universe 2019. Reprezentanta Africii de Sud a primit premiul în celei de-a 68-a ediție a concursului de frumusețe, desfășurat duminică noapte în Atalanta, Statele Unite ale Americii.

Americancele, surclasate de reprezentanta Africii

În vârstă de 26 de ani, de profesie model, Zozibini Tunzi este o alegere inedită, o câștigătoare care se nu se aliniază standardelor de frumusețe promovate în ultimele decenii.

„Am crescut într-o lume în care o femeie care arată ca mine, cu tipul meu de piele și de păr nu a fost niciodată considerată frumoasă. Cred că a venit momentul ca acest lucru să se schimbe”, a declarat câștigătoarea Miss Universe 2019, în aplauzele publicului.

Reprezentantele continentului american, obișnuite cu premii pe bandă rulantă au fost surclasate. Podiumul a fost completat de Sofia Aragon – Miss Mexic și Madison Anderson – Miss Puerto Rico. Superba câștigătoare, care aduce la look cu actrița Halle Berry, a câștgiat un premiu în valoare de 250.000 de dolari.

Zozibini Tunzi [GALERIE FOTO]

Miss Africa de Sud, Miss Universe 2019 [VIDEO]

Anul trecut, concursul a fost câștigat de către Catriona Gray, reprezentanta statului Filipine.

Dorina Chihaia, reprezentanta României la Miss Unvierse 2019

România a mers cu Dorina Chihaia în Statele Unite ale Americii. În vârstă de 26 de ani, Dorina este absolventă de drept, cu un stagiu la ONU. În 2014 și-a început cariera de avocat la Florența – Italia, iar în 2015, după ce s-a mutat în China, a profesat în comerț internațional, în calitate de consultant, la Shanghai.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top