Now Reading
E oficial: Mike Tyson revine în ring, la 53 de ani. „Lupta dintre noi urmează să aibă loc”

E oficial: Mike Tyson revine în ring, la 53 de ani. „Lupta dintre noi urmează să aibă loc”

Mike Tyson revine în ring, la vârsta de 53 de ani. Fostul mare campion se va lupta într-un meci demonstrativ, împotriva lui Shannon Briggs. Însumată, vârsta celor doi luptători ajunge la 101 ani. 

Shannon Briggs

Mike Tyson (53 de ani) și Shannon Briggs (48 de ani), doi veterani ai boxului, au bătut palma. Briggs compară confruntarea cu „Rumble in the jungle”, o luptă istorică, cu peste 60.000 de oameni în tribune. George Foreman și Muhammad Ali au dat piept în 1974.

„Tocmai ce am vorbit cu Mike Tyson. E oficial, lupta dintre noi urmează să aibă loc. Va fi ca în ‘Rumble in the jungle’. Vom lăsa pumnii să vorbească pentru noi. Va fi un eveniment făcut în scopuri caritabile, vreau ca lumea să înțeleagă acest lucru. Vom vedea ce mai avem în rezervor, după atâția ani”, a declarat Shannon Briggs.

Mike Tyson și Evander Holyfield

„Mike Tyson vs Evander Holyfield” rămâne în picioare

Duelul dintre Mike Tyson și Evander Holyfield nu anulează meciul dintre „Iron Mike” și Holyfield. Cei doi rivali s-au mai bătut în 1996, când Holyfield s-a impus prin KO în runda a 11-a. În 1997, Tyson a pierdut din nou. A fost descalificat, după ce și-a mușcat de ureche adversarul.

57 de ani are Evander Holyfield, care s-a retras din activitate în anul 2011, după ce l-a făcut KO pe Brian Nielsen în runda a 10-a.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top