Now Reading
E OFICIAL: Benny Adegbuyi se bate cu Badr Hari! Ce șanse are românul

E OFICIAL: Benny Adegbuyi se bate cu Badr Hari! Ce șanse are românul

Benny Adegbuyi VS Badr Hari

Este oficial! Benny Adegbuyi se va lupta cu Badr Hari, pe data de 20 iunie, în cadrul galei Glory Kickboxing din Rotterdam. Anunțul confruntării dintre cei doi luptători vine în contextul în care, în ultimii ani, s-a tot discutat despre un posibil meci între luptătorul marocan și Cătălin Moroșanu.

Confruntarea dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari va fi main event-ul galei din Olanda. „Mister Gentleman” va fi primul luptător român care va intra în ring cu controversatul sportiv marocan.

„Mă bucur că voi avea acest meci, am menționat deja că pentru anul acesta îmi doresc confruntări spectaculoase, printre care și acest meci! Este într-adevăr una dintre cele mai spectaculoase și mai importante confruntări pentru sportul de contact din România”, a declarat Benny Adegbuyi pentru Gazetă.

Benny Adegbuyi
Benny Adegbuyi

Atitudine pozitivă pentru Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi începe pregătirile pentru mare confruntare și abordează meciul cu mare încredere.

„Sunt într-o formă bună, am aflat de acest meci de puțin timp, însă în tot acest timp m-am menținut la un nivel constant pe care urmează să îl cresc în perioada următoare, atingând cea mai bună formă a mea până la momentul meciului”, a precizat sportivul român.

„Ca orice luptător, toți avem și plusuri și minusuri. Pe lângă faptul că în toți acești ani am fost activ și am avut antrenamente constante, cred că stilul meu se potrivește mănușă cu al lui și cred sunt mai puternic”, a declarat sportivul român pentru sursa citată.

Ce șanse are Benny Adegbuyi în fața lui Badr Hari

Îi ținem pumnii lui Benny Adegbuyi, însă românul va avea o luptă extrem de dificilă. Badr Hari pleacă mereu favorit la casele de pariuri și asta se va întâmpla cu atât mai mult la meciul din iunie, având în vedere evoluția sa în fața lui Rico Verhoeven.

În vârstă de 35 de ani, Badr Hari a avut o puternică revenire în circuit la finalul anului 2019, când l-a dominat autoritar pe campionul Rico Verhoeven. Olandezul a obținut în cele din urmă victoria, pentru că marocanul s-a accidentat.

Badr Hari
Badr Hari

De partea cealaltă, Benny Adegbuyi (35 de ani) a fost învins de două ori de către Verhoeven, în 2015. Prima oară, la puncte, iar a doua oară a fost făcut KO în prima rundă.

În circuitul profesionist, Badr Hari are 105 victorii și 13 înfrângeri, iar Benny Adegbuyi 34 de victorii și 6 înfrângeri. Ultima luptă a românului a fost împotriva lui D’Angelo Marshall, pe care l-a învins prin decizie unanimă, iar în penultima confruntare a fost învins prin KO în runda 1 de către alt marocan, Jamal Ben Saddik.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top