Now Reading
Dumitru Dragomir, gata să dea lovitura. Afacere de milioane de euro pentru fostul președinte al LPF

Dumitru Dragomir, gata să dea lovitura. Afacere de milioane de euro pentru fostul președinte al LPF

Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir este unul dintre cele mai controversate figuri ale fotbalului românesc. A fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal timp de 17 ani, iar problemele cu justiția l-au scos mereu în față, în aceeași măsură ca declarațiile bombastice.

Dumitru Dragomir va împlini în luna mai 74 de ani, o vârstă destul de înaintată spune fostul președinte al LPF, pentru a se mai implica în fotbal. Afirmația vine în contextul în care, în ultimele luni, se specula o posibilă implicare a lui Dragomir în calitate de acționar, la Dinamo.

Dumitru Dragomir, businessman

„Mitică de la Ligă” și-a făcut deja planurile de „pensionare”. E om de afaceri și e gata să investească milioane de euro în imobiliare.

„Vreau să mai fac niște blocuri, vreau să lucrez pentru familia mea. Eu am adus bani de la fotbal, nu am luat bani de la fotbal. Rețineți ce vă spun! Și când am luat bani de la fotbal, fii-miu a dat o sponsorizate din firmă. Deci vreau să fac blocuri, nu mai vreau să mă duc la fotbal”, a declarat Mitică Dragomir pentru Pro Sport.

Dumitru Dragomir, as în bazaconii

Dumitru (Mitică) Dragomir s-a certat și s-a pupat de-a lungul timpului. Cert este că cele două personaje se aseamănă excelent din mai multe puncte de vedere. Printre acestea, din punct de vedere al stângăciei cu privire la cunoștințele despre „sportul rege”, respectiv al perlelor pe care obișnuiesc să le arunce în spațiul public.

Iată doar o parte a perlelor semnate de către fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir:

„Gardoș e peste Rio Ferdinand.”

„Dacă se năștea în Germania, Florin Gardoș făcea lejer 40 de milioane de euro.”

„Chiricheș și Tănase vor fi liderii naționalei.”

„Gică Hagi va lua pe Ianis Hagi între 15 și 20 de milioane de euro.”

„Ambii fundași de la Chelsea (David Luiz și Gary Cahill) sunt sub Chiricheș.”

„Dom’le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea.”

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top