Now Reading
Dr. Adina Alberts: „S-au înregistrat mii de decese în urma vaccinării, dar totul este mușamalizat”

Dr. Adina Alberts: „S-au înregistrat mii de decese în urma vaccinării, dar totul este mușamalizat”

Vaccinarea anti-COVID-19 continuă să întâmpine probleme. Au apărut din ce în ce mai multe efecte adverse: embolism pulmonar, cheaguri de sânge (tromboză) și decese fulgerătoare. Dr. Adina Alberts, medicul care a atenționat în ultimele luni și asupra efectelor adverse care ar putea să apară pe termen lung, a reacționat în urma evenimentelor recente.

Medicul Adina Alberts a transmis prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook faptul că de luni de zile, mii de cazuri cu privire la reacțiile adverse au fost raportate de medici, însă au fost ignorate de autorități.

„Și încă ceva mă frapează… De luni de zile sunt semnalate cazuri de decese, peste tot în lume, atât după vaccinarea cu vaccinul de la Pfizer cât și după cea cu vaccinul Moderna…

Sunt semnalate de către medici, pe platformele oficiale unde se raportează reacțiile adverse ale vaccinărilor, mii de decese atât în UE cât și SUA, și nimeni nu oprește nimic. Ba din contră, totul este trecut sub tăcere, mușamalizat, iar daca un medic îndrăznește să vorbească public despre aceste decese este desființat de presă și de colegi.

Aceste favoritisme sunt cel puțin suspecte…”, a notat medicul Adina Alberts.

 

Dr. Adina Alberts: „Ar trebui stopată întreagă vaccinare cu Astrazeneca”

 

În opinia Adinei Alberts, vaccinarea cu AstraZeneca ar trebui oprită total, nu doar lotul raportat suspect.

„Mai mult state europene au stopat utilizarea vaccinurilor Astrazeneca pe motiv că în Austria au existat două cazuri grave de reacții adverse trombotice, la două asistente medicale, una dintre ele decedând. Iar în Italia au decedat 4 bărbați, din cauza aceleiași patologii trombotice, unul dintre aceștia la 12 zile de la vaccinare.

Presați de media din toate părțile, într-un final pe la ora 22:30 aseară, oficialitățile din România au stopat utilizarea vaccinului AstraZeneca și la noi în țară, dar doar lotul incriminat ca fiind ‘defect’, și doar pentru o săptămână. Din ‘maximă precauție’ spun autoritățile, uitând cu desăvârșire că și în România s-a semnalat cel puțin un deces la mai puțin de 24 de ore de la vaccinarea cu AstraZeneca. Era un bărbat de 47 de ani din Tg Jiu și se întâmpla pe 4 martie.

Până la urmă, presa italiană a relatat că nu era doar un lot suspect în Italia, ci două, care împreună cu lotul din Austria deja erau prea multe pentru a mai putea accepta cineva teoria ‘lotului defect’. Așa că ar trebui stopată întreagă vaccinare cu AstraZeneca, și punct”, a mai declarat Alberts.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top