Now Reading
Dr. Adina Alberts: „Manipularea cu privire la pandemie pune gânduri tot mai mulți medici”

Dr. Adina Alberts: „Manipularea cu privire la pandemie pune gânduri tot mai mulți medici”

Criza COVID-19 s-a dovedit încă de la debut un fenomen mult mai blând decât alte evenimente înscrise de-a lungul istoriei, în categoria pandemiilor, însă pentru care s-au impus măsuri foarte dure de restricții pentru populație. De asemenea, au existat multe alte acțiuni gestionate la nivel global, respectiv local, care au dat naștere la multe semne de întrebare, în rândul cetățenilor.

Printre aspectele controversate ale pandemiei se numără lipsa de reacție a autorităților cu privire a utilizarea Ivermectinei, un medicament sigur și ieftin, în raport cu vaccinurile produse de marile companii farmaceutice listate la bursă. Dr. Alina Alberts, cunoscut pentru pozițiile tranșante în contextul crizei COVID, a comentat pe marginea acestui subiect.

„Manipularea mondială vizavi de această pandemie pune pe gânduri tot mai mulți medici de pretutindeni! Interdicția de a prescrie medicamente care s-au dovedit eficiente în lupta împotriva COVID reprezintă cel mai clar semnal de alarmă. Reacțiile adverse al Remdesivirului nu au alarmat pe nimeni. Nicio autoritate sanitară din lume nu a sărit în sus de îngrijorare față de TOXICITATEA SEVERĂ HEPATICĂ ȘI RENALĂ A REMDESIVIRULUI.

În schimb, aceste autorități sunt absolut ‘îngrozite’ de așa zisele reacții adverse ale unor substanțe care se folosesc de zeci de ani, precum Ivermectina, care, dacă citești prospectul vei constata că este practic lipsită de reacții adverse!

Mor oamenii în spitalele COVID. Și nimeni nu dorește să avizeze Ivermectina pentru tratarea acestora, în condițiile în care s-a dovedit că IVERMECTINA POATE SALVA VIEȚI!”, a notat medicul pe pagina sa de Facebook.

 

Ivermectina, eficientă și sigură, dar ignorată

 

Din ce în ce mai multe studii clinice au dovedit faptul că Ivermectina este eficientă în prevenția și tratarea COVID-19, inclusiv pentru formele severe. Autoritățile române nu au venit cu o analiză în acest sens, însă medicamentul ar putea fi recomandat de OMS (Organizația Mondială a Sănătății), după verdictul unei comisii de specialitate.

Dragoș Damian, președintele Patronatului Producătorilor Industriali de Medicamente, încă așteaptă un răspuns fie de la autoritățile române, fie de la OMS. Damian a anunțat deja faptul că instituția pe care o reprezintă va dona statului român 10.000 de tablete.

„Noi am oferit Ministerului Sănătății posibilitatea de a dona 10.000 de tablete pentru trial-uri clinice, pentru ca medicii din România să aibă o opinie. Nu am primit aprobarea de a aduce medicamentul, în prezent stă într-un depozit în Bruxelles și așteptăm să-l aducem medicilor pentru a-l testa. Voiam doar să aflăm o opinie medicală”, a declarat Damian, pentru Medika TV.

În mai multe state europene, Ivermectina a fost deja aprobată și poate fi utilizată cu sau fără rețetă. Dacă și România va da OK-ul, medicamentul ar urma să fie importat de la vecinii bulgari. În țara noastră nu există fabrică în care să se producă medicamentul.

Între timp, mai mulți medici români, printre care Șerban Bubenek și Adrian Marinescu au confirmat deja eficiența și siguranța tratării cu Ivermectină.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top