Now Reading
Donald Trump, un munte de ambiție. TOP 10 citate motivaționale ale președintelui american

Donald Trump, un munte de ambiție. TOP 10 citate motivaționale ale președintelui american

Donald Trump, al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii

Donald Trump este un om foarte apreciat și în același timp, puternic detestat. Altfel spus, un personaj controversat. Om de afaceri, star de televiziune și politician, Donald Trump este un exemplu de reușită, grație ambiției sale uriașe. Iată TOP 10 cele mai tari citate motivaționale rostite de către președintele american în funcție, de-a lungul timpului.

TOP 10 citate motivaționale – Donald Trump

10. Curajul nu înseamnă lipsa fricii. Curajul este abilitatea de a acționa eficient, în ciuda fricii.

9. Întreabă-te: „Ce mă prefac că nu văd?”. S-ar putea să găsești niște oportunități.

8. Fără pasiune nu ai energie. Fără energie, nu ai nimic.

7. Încerc să învăț din trecut, dar îmi plănuiesc ca pe viitor să mă concentrez pe prezent.

6. Când cineva te provoacă, lovește înapoi! Fii brutal, fii dur!

5. Experiența m-a învățat multe lucruri. Primul este acela de a-mi asculta instinctul.

4. Dacă tot gândești fără o direcție clară, măcar îndrăznește să gândești la nivel mare!

3. Ai încredere în tine! Dacă tu nu o vei face, nimeni altcineva nu va avea încredere în tine.

2. Nu renunța niciodată! Cei mai mari ratați din lune sunt cei care renunță.

1. Privește soluția, nu problema! Și nu renunța niciodată, din absolut niciun motiv! Acest gând merită spus, reținut și aplicat întotdeauna. Este foarte important.

Eșecul fratelui l-a inspirat pe Donald Trump

În vârstă de 73 de ani, Donald Trump continuă să demonstreze că este un lider politic plin de energie și motivație. Unul dintre principalii factori motivaționali a reprezentat fratele său mai mare, Fred Jr.. Acesta a fost un contraexemplu. Fred Jr. avea mari probleme cu alcoolul, care i-a și provocat moartea, la vârsta de 43 de ani. În ciuda insistențelor tatălui, Fred Trump și a fratelui, Donald Trump, Fred Jr. nu s-a văzut un om de afaceri, ci a vrut să devină pilot.

„Regret că am pus presiune pe el… Afacerile familiei erau ceva de care el nu a vrut să se ocupe vreodată. Nu era pentru el. Cred că greșeala pe care am comis-o a fost să presupun că tuturor le-ar fi plăcut asta. Ce iubea cel mai mult era să piloteze avioane”, a declarat Donald Trump, potrivit The Washington Post.

Donald Trump, simbol al antreprenorului de succes

Donald Trump a cunoscut succesul, dar și un puternic declin. El a avut o ascensiune fulminantă în mediul de afaceri încă de tânăr, în New York, la începutul anilor ’80. Viziunea sa de antreprenor, abilitățile de bun negociator și manipulator l-au ajutat să obțină credite de construcție cu puține garanții. La acea vreme, New York-ul oferea facilități fiscale considerabile potențialior investitori.

La finalul anilor ’80 însă, Trump a căzut pradă crizei economice. Omul de afaceri s-a aflat în imposibilitatea de a satisface termenele de plată ale împrumuturior fiscale. S-a vorbit la acea vreme despre un faliment, în 1990, însă pentru a nu fi trimis în judecată, Trump și creditorii săi au negociat o restructurare a plății datoriei.

La scurt timp, Trump a devenit vedetă de televiziune, gazda show-ului „Ucenicul”, în care mai mulți candidați intrau în cursă pentru un post din cadrul unei companii deținute de omul de afaceri. Prin intermediul spectacolului televizat, Trump și-a reclădit imaginea unui om de afaceri prosper, simbol al antreprenorului care nu s-a lăsat doborât de criză, stăpân pe sine.

Donald Trump vrea un nou mandat la Casa Albă

Miliardarul american  și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte al Statelor Unite ale Americii. Sloganul de campanie al republicanului fiind „Keep America Great!”, o continuare a celebrului „Make America Great Again!”.

Alegerile prezidențiale în Statele Unite ale Americii vor avea loc în noiembrie 2020.

View Comments (5)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top