Now Reading
Donald Trump, decizie istorică: Încă un stat din UE scapă de vize

Donald Trump, decizie istorică: Încă un stat din UE scapă de vize

Donald Trump

Donald Trump și Klaus Iohannis au avut două întrevederi până acum și de fiecare dată a fost pusă problema eliminării vizelor pentru cetățenii români. Președintele Statelor Unite a oferit același răspuns: că se mai gândește. Dacă românii încă mai au de așteptat, între timp, un alt stat european a primit vestea cea mare.

Polonia a primit undă verde din partea lui Donald Trump, pentru călătoriile în Statele Unite. Liderul american a făcut marele anunț încă de luna trecută cu privire la accesul polonezilor la Programul Visa Waiver al Departamentuluij de Stat. Astfel, polonezii vor avea permis să călătorească în Statele Unite ale Americii în scopuri turistice sau de afaceri fără viză, timp de 90 de zile.

Donald Trump, elogii la adresa polonezilor

Includerea Poloniei în programul Visa Waver este o nouă dovadă a apropierii dintre Statele Unite și Uniunea Europeană, în Administrația Trump.  În acest context, președintele american avut un discurs elogios la adresa cetățenilor polonezi.

„Polonia este o țară minunată. Avem o mulțime de cetățeni polonezi care locuiesc în Statele Unite. În curând, toți cetățenii polonezi vor fi incluși în programul Visa Waiver, după ce au încercat să o obțină acest lucru de multe decenii. Am decis asta pentru poporul polen, în onoarea polonezilor din SUA și din Polonia”, a declarat Donald Trump.

În prezent, 38 de state beneficiază de călătorii fără vize în Statele Unite ale Americii.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top