Now Reading
Dolph Lundgren schimbă tabăra. Devine interlop în cel mai nou film al său [TRAILER]

Dolph Lundgren schimbă tabăra. Devine interlop în cel mai nou film al său [TRAILER]

Pe Dolph Lundgren l-ai urmărit în cele mai multe lungmetraje în rol de „good guy”, chiar dacă rolul lui Ivan Drago a reprezentat rampa sa de lansare în industria filmului. Acum însă, eroul filmelor de acțiune schimbă tabăra.

Pentru prima oară în carieră, Dolph Lundgren devine interlop. Acesta trece în pielea unui „bag duy” în „Acceleration”, film lansat în noiembrie Statele Unite ale Americii. Astfel, actorul suedez îl interpretează pe Vladik Zorich, un om diabolic avid de putere, șeful lui Rhona – interpretată de către Natalie Burn, căreia îi răpește copilul.

Dolph Lundgren o dă parte-n parte cu Chuck Liddell

Planul diabolic este de fapt un joc atent urmărit de către Vladik, cu care Rhona trebuie să se confrunte pentru a-și recupera copilul. În această cursă halucinantă pe străzile întunecate ale Los Angelesului, atent urmărită de către Zorich, femeia este obligată să dea piept cu inamicii interlopului.

Din distribuția filmului mai fac parte Sean Patrick Flanery, luptătorii din UFC Chuck Liddell și Quinton „Rampage” Jackson și cunoscutul Machete – Dannny Trejo, care nu arată cei 75 de ani.

  • În vârstă de 62 de ani, Dolph Lundgren a avut peste 90 de apariții în filme. Rocky IV, Universal Soldier și The Expendables sunt doar câteva dintre.

Danny Trejo

Danny Trejo

Acceleration [TRAILER]

Ideea nu-i rea, distribuția este bună, însă după trailer, filmul pare a fi destul de modest. IMDB-ul l-a notat cu 5.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top