Now Reading
Doi polițiști, umiliți după ce au vrut să amendeze un cetățean pentru nepurtarea măștii în aer liber: „Vă dau două picioare în cur și gata!” (VIDEO)

Doi polițiști, umiliți după ce au vrut să amendeze un cetățean pentru nepurtarea măștii în aer liber: „Vă dau două picioare în cur și gata!” (VIDEO)

Poliția  a dat-o din nou „în bară”. De data aceasta, doi polițiști din Călărași au fost umiliți de un cetățean care nu ar fi purtat masca într-un spațiu exterior.

Scenă de „cascadorii râsului”. Bărbatul care a fost abordat de polițiști a început să-i ridiculizeze pe cei doi indivizi. Acesta a făcut mai multe afirmații care i-au lăsat fără cuvinte pe interlocutori:

  • „Legea vă dă putere să dați amenzi și e o problemă. Ieșiți seara și faceți ce trebuie, prindeți băieții cu droguri, prindeți băieții care fură catalizatoare! Dar voi nu-i prindeți, pentru că vă e frică. Vin băieții, vă dau două picioare în cur și gata.”;
  • „Scrie mă acolo ce-am dictat! Tu știi să scrii? Hai să începem cu litera ‘A’!”;
  • „Bă, ficiori, v-ați făcut toți milițieni, în pula mea. Tu unde ai fost paznic, de ai ajuns polițist local? Ai fost aici paznic, la siloz, portar. Dacă nu erai portar, nu parcai unde e ‘parcare interzisă'”.

 

Poliția din România, dintr-un scandal în altul

 

Cazul de la Călărași este doar unul din lungul șir de evenimente în care Poliția a dat dovadă de corupție, incompetență și nepăsare, în ultimii 31 de ani. Preocupată mai degrabă să amendeze băbuțele care vând pătrunjel, să bage „site-ul de cultură în dubă” și să aplice amenzi aberante pentru nepurtatul măștii, Poliția continuă să închidă ochii la adevăratele probleme sociale.

Pe lângă proliferarea cazurilor clasice, precum rețelele de prostituție și cerșetorie, Poliția a fost implicată doar în luna februarie în scandaluri pe bandă rulantă: intervenția eșuată de la Onești, cei doi polițiști din Capitală care au bătut și au urinat pe un tânăr, intervenția eșuată de la căminul studențesc din București, în urma căruia un puști s-a aruncat de pe clădire și cel mai recent, cazul de la Călărași.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top