Now Reading
Când apare „Matrix 4″. Distribuția, dezvăluită: două sex-simboluri feminine vor juca alături de Keanu Reeves [GALERIE FOTO]

Când apare „Matrix 4″. Distribuția, dezvăluită: două sex-simboluri feminine vor juca alături de Keanu Reeves [GALERIE FOTO]

Keanu Reeves

„Matrix” revine la 18 ani după ultimul film al celebrei serii. „Matrix 4″ îi readuce în prim-plan pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, în rolurile lui Neo, respectiv Trinity.

Lansarea „Matrix 4″ în cinematografe este programată pentru data de 21 mai 2021. Rămâne de văzut însă în ce măsură se va respecta calendarul, având în vedere pandemia de coronavirus.

Priyanka Chopra și Ellen Hollman, în distribuția „Matrix 4″

În distribuție se mai adaugă superba Priyanka Chopra Jonas – cunoscută la Bollywood, dar și la Hollywood, Neil Patrick Harris („How I Met Your Mother”, „Harold & Kumar”, „Dr. Horrible’s Sing-Along Blong”), Yahya Abdul-Mateen II („Black Mirror”, „Us”, „Aquaman”). Cel mai recent nume apărut în presa internațională este Ellen Hollman, cunoscută pentru rolul din „Spartacus”. Mai multe detalii despre personajul pe care-l va interpreta Ellen în „Matrix 4″ nu se cunosc până în prezent.

„Matrix 4″ este regizat de către Lana Wachowski, iar scenariul este semnat de către Aleksandar Hemon și David Mitchell.

Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, surprinși în timpul filmărilor pentru „Matrix 4″

În urmă cu două luni, un cadru cu Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss a circulat în presa internațională, de la filmările pentru „Matrix 4″, în San Francisco.

Keanu Reevs & Carrie-Anne Moss. Foto: Profimedia

Priyanka Chopra [GALERIE FOTO]

Ellen Hollman [GALERIE FOTO]

Yahya Abdul-Mateen II
Neil Patrick Harris
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top