Now Reading
Dacia Sandero, cea mai bună mașină pentru șoferii începători. TOP 10, realizat de britanici

Dacia Sandero, cea mai bună mașină pentru șoferii începători. TOP 10, realizat de britanici

Jurnaliștii de la Car Keys au realizat un top al celor mai bune mașini noi de achiziționat în 2020, de începători. Dacia Sandero conduce clasamentul, o mașină apreciată de britanici pentru raportul calitate-preț.

„Dacă aveți un buget restrâns, cea mai bună opțiune pentru prima mașină este Dacia Sandero. Este cea mai ieftină mașină nouă din Marea Britanie (6.995 lire în Marea Britanie, 6.370 euro în România), dar și surprinzător de spațioasă.

Modelul de intrare în gamă are dotări prea puține pentru majoritatea gusturilor, dar prețul asigurării este redus, iar asta face Dacia Sandero o mașină impresionant de accesibilă”, au notat jurnaliștii de la Car Keys.

TOP 10 cele mai bune mașini noi de cumpărat în 2020, de un începător

În general, specialiștii recomandă începătorilor autoturisme de mici dimensiuni, cu un consum redus, cu costuri mici de întreținere. Astfel, Dacia Sandero este considerată mașina perfectă pentru un proaspăt șofer, surclasând coreenii de la Huyndai și compania-mamă, francezii de la Renault.

1. Dacia Sandero
2. Hyundai i10
3. Renault Clio
4. Peugeot 108
5. Fiat 500C
6. Ford Fiesta
7. Volkswagen up!
8. Skoda Fabia
9. Fiat Tipo
10. Seat Ibiza

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top