Now Reading
Demi Moore, pictorial nud pentru o revistă celebră. Apariție spectaculoasă la 56 de ani [GALERIE FOTO]

Demi Moore, pictorial nud pentru o revistă celebră. Apariție spectaculoasă la 56 de ani [GALERIE FOTO]

Demi Moore, simbol al femiității

Pentru Demi Moore, vârsta nu reprezintă un impediment în a poza nud. În vârstă de 56 de ani, celebra actriță are o siluetă de invidiat, iar fotografiile din ediția din octombrie a revistei Harper’s Bazaar o confirmă.

Demi Moore, pictorial nud la 56 de ani
Demi Moore, pictorial nud la 56 de ani

Demi Moore: „Să fiu o mamă bună a fost singurul obiectiv din viața mea”

În mare vogă în anii ’80 și ’90, Demi Moore a revenit în atenția fanilor cu o apariție foarte curajoasă. Se întâmplă la 28 de ani de când a pozat nud în revista Vanity Fair, pe vremea când era însărcinată cu cea de-a doua fiică.

Pe lângă pozele îndrăznețe, Demi Moore a oferit pentru Harper’s Bazaar și dezvăluiri cu privire la carieră și calitatea de părinte: „Tot ceea ce se întâmplă în viețile noastre ne modelează. Totul ne duce spre punctul în care suntem în prezent. Toate proiecțiile publicului despre mine m-au determinat să-mi părăsesc zona de confort și să-mi dau seama că nu am control absolut”.

Totodată, actrița a subliniat importanța celor două fiice în viața sa: „mi-au oferit ocazia să încep să schimb tiparele de parenting din viața mea. Să fiu o mamă bună a fost singurul obiectiv din viața mea”.

Demi Moore [GALERIE FOTO]

Demi Moore își lansează autobiografia

Cu prilejul colaborării cu Harper’s Bazaar, actrița își promovează autobiografia „Inside Out”, care va apărea pe data de 24 septembrie. Ea povestește despre lupta cu viciile și copilăria sa, în care a întâmpinat mari greutăți: „Este o poveste adevărată despre supraviețuire, despre succes și abandonarea sinelui, dar și despre rezistență”, a rezumat Demi Moore.

Demi Moore a debutat în serialul „General Hospital”, în care a jucat în perioada 1981-1984. Printre cele mai cunoscute lungmetraje în care a jucat de-a lungul carierei se numără: „Ghost” (1990), „A Few Good Men” (1992), „Indecent Proposal” (1993), „Striptease” (1996), „G.I. Jane” (1997), „Charlie’s Angels”, „Margin Call” (2011), „Very Good Girls” (2013), „Forsaken” (2015). În ultimii ani, a avut apariții sporadice în producții cinematografice.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Galeria foto cu cele mai îndrăznețe pictoriale ale actriței și continuarea articolului, AICI, p…. […]

trackback

[…] din viața sa în relație cu presa, posibilitatea de a poza din nou provocator, pe modelul Demi Moore și starul internațional masculin pe care-l admiră, am discutat cu vedeta în cadrul unui […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top