Now Reading
Decizia bizară a lui Daniel Craig. Ce se va întâmpla cu averea sa de 125 de milioane de dolari

Decizia bizară a lui Daniel Craig. Ce se va întâmpla cu averea sa de 125 de milioane de dolari

Daniel Craig a devenit James Bond pentru prima oară în 2006, în "Casino Royale"

Daniel Craig are o avere de 125 de milioane de dolari, o sumă consistentă, însă de care nu vor beneficia copiii săi, după moartea actorului.

Planul lui Daniel Craig poate părea bizar pentru majoritatea oamenilor, însă pentru „Bond” e cât se poate de fireasc. Actorul britanic în vârstă de 52 de ani a luat deja decizia, dezvăluită în cadrul unui interviu pentru Saga Magazine.

„A lăsa moștenirea cuiva este o chestiune dizagreabilă. Filozofia mea se bazează pe faptul că ori cheltuiesc ceea ce am acumulat, ori donez”, a declarat Daniel Craig.

Lansarea „No Time to Die”, reprogramată

Daniel Craig are doi copii, o fiică în vârstă de doi ani, cu actrița Rachel Weisz și o fată în vârstă de 28 de ani, în urma relației cu Fiona Loudon.

Daniel Craig va intra în pielea lui James Bond pentru ultima oară în „No Time to Die”, film a cărui lansare era stabilită pentru primăvară. Din cauza pandemiei de coronavirus, lansarea a fost reprogramată pentru luna noiembrie 2020. Potrivit presei internaționale, această decizie îi va costa pe cei de la MGM Studios nu mai puțin de 50 de milioane de dolari.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top