Now Reading
De ce s-a rupt relația dintre Mike Tyson și Naomi Campbell: „Nu se temea de confruntările fizice” (FOTO)

De ce s-a rupt relația dintre Mike Tyson și Naomi Campbell: „Nu se temea de confruntările fizice” (FOTO)

Mike Tyson a avut o scurtă idilă cu Naomi Campbell. Pentru fostul mare campion a fost una dintre primele relații asumate (într-o anumită măsură). Cel mai tânăr campion al „greilor” a reușit să cucerească supermodelul la scurt timp după ce a cucerit titlul, un episod povestit de către sportiv în cartea sa autobiografică.

Boxerul a cunoscut-o pe Naomi la o petrecere. Tyson a fost fermecat imediat, iar cei doi tineri s-au apropiat foarte rapid.

„În perioada asta (n.r. – imediat după ce a devenit campion mondial) mi-am găsit o parteneră care era mai mult decât pe măsura mea. Mi-au făcut cunoștință cu ea niște oameni din vârful industriei modei (…)

Q m-a invitat la o petrecere la care venea și ea. Petrecerea avea loc într-un apartament luxos din Fifth Avenue. Q mi-a dus-o. Era așa cum o descrisese Q și, în plus, avea un fermecător accent britanic. Era evident că e foarte sigură pe ea. Am început să conversăm. Ea știa cine sunt și părea interesată. 

A doua zi mi-am amintit că-mi spusese numărul ei de telefon și am căutat hârtia pe care mi-l notasem. Am găsit-o. Scria Naomi Campbell și un număr de telefon. 

Am început să ieșim împreună imediat. În scurt timp, nu mai puteam sta despărțiți. Era genul de femeie foarte pasională. Aveam multe în comun, și ea crescuse într-o familie monoparentală. Maică-sa a strâns niște bani cu care a trimis-o în școală în Anglia. Naomi fusese o fetiță privilegiată toată viața ei”, a povestit Mike Tyson în cartea sa.

 

Mike Tyson, infidel în relația cu Naomi Campbell

 

Pe Mike Tyson l-a impresionat viziunea despre viață a partenerei, însă a recunoscut că nu era de nasul ei. Sportivul american obișnuia să umble și cu alte femei, să bea peste măsură, să arunce cu bani și să se drogheze.

„Ne certam mult. Eu ieșeam mereu și cu alte fete și ei nu-i plăcea asta. Nu cred că între noi era vorba despre scenariul unei mari iubiri, dar ne plăcea compania celuilalt. Era extrem de concentrată pe cariera ei. Pentru mine, ea era o personalitate puternică și neîmblânzită. Și se băga oricând pentru tine. Dacă intram în vreun conflict, era de fiecare dată lângă mine. Nu se temea de confruntările fizice. Nu dădea voie nimănui să mă vorbească pe la spate.

În câțiva ani a ajuns regina lumii și nimeni nu a mai fost pe măsura ei. Putea seduce orice bărbat de pe planetă. Prezența ei era mult prea puternică. Absolut toți îi cedau”, a mai dezvăluit Mike Tyson.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top