Now Reading
De ce nu poartă Gigi Becali mască: „Eu fac ce spun doctorii mei” (VIDEO)

De ce nu poartă Gigi Becali mască: „Eu fac ce spun doctorii mei” (VIDEO)

Gigi Becali nu se teme de COVID-19. Omul de afaceri este una dintre persoanele publice care nu tolerează purtarea măștii. Acesta a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă susținute recent și motivul pentru care refuză să o poarte. 

Medicii pentru care Gigi Becali plătește bani grei l-au sfătuit pe patronul celor de la FCSB să nu poarte mască. Potrivit experților în sănătate, purtatul măștii scade cantitatea de oxigen din corp, ceea ce conduce la scăderea imunității, deci la șanse mult mai mari de a fi infectat cu noul coronavirus.

Gigi Becali: „Nu poate să mă oblige nimeni să-mi scad imunitatea”

„Eu nu port mască. Nu că nu respect regulile… Dar doctorii mi-au spus asta și recunosc și ăștia de la Ministerul Sănătății, că clinica lui Becali de oncologie e cea mai bună din România. Am doctori specialiști care-mi spun, și nu fac propagandă: ‘Domnule Becali, pui mască, scade oxigenul, scade imunitatea’. Nu pun mască, nu scade oxigenul, nu scade imunitatea. Iau vitamina C, vitamina D, Zinc. Asta înseamnă COVID. Fără mască și ai terminat cu COVID.

Eu fac ce spun doctorii mei. Dacă-mi spun ‘pui mască, se micșorează oxigenul, scade umunitatea’, nu port mască. Nu poate să mă oblige nimeni să-mi scad imunitatea. Ca să nu îmbolnăvesc pe alții, da. Stau departe de ei, sunt obligat civic. Dar decât să pun masca aia așa, nu-mi place. Câine cu botniță, nu! Eu merg și la Sfântul Maslu, în fiecare săptămnă. Dacă mă unge în fiecare vineri cu mirul Sfântului Duh și dacă mă împărtășesc cu trupul lui Hristos, nu mi-e frică nici de 7 de COVID”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă susținute la Palat.

De ce refuză Gigi Becali să poarte mască (VIDEO)

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top