Now Reading
De ce a scăzut BTC cu peste 50%. Avertismentul lui George Rotariu, CEO-ul Bitcoin România

De ce a scăzut BTC cu peste 50%. Avertismentul lui George Rotariu, CEO-ul Bitcoin România

Așa cum ne-a obișnuit, piața crypto, continuă să rămână un teren cu nisipuri mișcătoare. Turbulențele pot determina perioane nefaste pentru unii investitori, iar pentru alții mari oportunități. CEO-ul Bitcoin România, George Rotariu, a oferit într-un interviu recent câteva sfaturi pentru investitori.

Oficialul BTC susține că investitorii nu au de ce să se teamă, într-o perioadă în care cea mai valoroasă și populară criptomonedă valorează cu mai puțin de 50% față de recordul din noiembrie (n.r. – all time high-ul) anul trecut.

„Sunt mai mulţi factori care au dus la prăbuşire. Piaţa criptomonedelor este o piaţă volatilă. Nu este pentru prima dată când trece printr-o astfel de scădere. Întotdeauna oamenii se raportează la maximul istoric şi cifrele par a fi foarte rele pentru criptomonede, însă, să nu uităm că valoarea unui Bitcoin este în continuare în jurul preţului de 30.000 de dolari, iar la începutul anului 2020, la începutul pandemiei, se afla în jurul valorii de 4.000 de dolari.

Deci, pentru cei care au investit în acea perioadă este de aproape 10X de la investiţia iniţială, deci un randament extrem de bun, din punctul meu de vedere”, a declarat Rotariu, pentru Antena 3.

 

CEO-ul Bitcoin România: „Pe termen lung, BTC este cea mai bună investiție”

 

Investițiile în „aurul digital” rămân o alternativă inspirată, inclusiv în vreme de criză, în ciuda fluctuațiilor, susține oficialul.

„Eu întotdeauna le-am recomandat investitorilor să investească cu grijă. Bitcoinul pe termen lung este, din punctul meu de vedere, cea mai bună investiţie. Cei care îşi doresc să ţină banii safe, Bitcoinul este cea mai safe variantă, chiar daca există aceste fluctuaţii.

Dacă investitorii îşi păstrează criptomonedele, investiţia în Bitcoin, în mod special – nu vorbim de toate criptomonedele, pentru că este o altă discuţie, nu vor avea de suferit pe termen lung”, a mai punctat Rotariu.

 

Piața depresivă creează mari oportunități

 

Perioada în care piața este la pământ (n.r. – bearmarket), precum cea de acum, este momentul oportun pentru investiții.

„În aceste momente de criză, de panică, în care oamenii evită să mai investească, acestea, din punctul meu de vedere, sunt cele mai bune momente pentru a achiziţiona, în funcţie de proiectele care ne plac. Le recomand oamilor să nu investească mai mult decât îşi permit să piardă”, a mai declarat Rotariu.

Totodată, CEO-ul Bitcoin România îi sfătuiește pe investitori să studieze cu mare atenție proiectele crypto în care intenționează să se implice. Unele monede alternative (n.r. – altcoinurile/altcoins) ar putea urma scenariul TerraLuna, dacă criza din crypto se va prelungi.

„Sunt foarte multe proiecte care apar în fiecare zi şi în fiecare lună. Trebuie să studiem foarte bine echipele care lucrează aceste proiecte, ceea ce au reuşit să facă anterior, ceea ce îşi propun să facă, trebuie să fie proiecte realiste, de care piaţa are nevoie”, a mai declarat George Rotariu, pentru sursa citată.

În ceea ce privește motivele care au dus la declinul Bitcoin, așa cum a menționat Rotariu, motivele „sunt multiple”. Potrivit analiștilor, contextul socio-economic, instabilitatea politică, reglementările internaționale, volumele de tranzacționare din ce în ce mai mici și mișcările „balenelor” (n.r. – marii investitori) se numără printre cauzele declinului pieței.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top