Now Reading
Data meciului dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr. Când se vor lupta cei doi monștri ai boxului

Data meciului dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr. Când se vor lupta cei doi monștri ai boxului

Mike Tyson (54 de ani) și Roy Jones Jr (51 de ani) revin în ringul de box. Se anunță un meci în care ambii sportivi vor da tot ce-i mai bun. A mai rămas foarte puțin până la data confruntării, care în ultimele luni a suferit mai multe amânări.

Meciul dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr se va disputa pe data de 28 noiembrie 2020. Ultimele „termene” pentru confruntare au fost 21 septembrie, respectiv 12 septembrie.

Meciul dintre cei doi mari boxeri va avea 8 runde a câte două minute și se va desfășura în California.

 

Mike Tyson nu s-a mai bătut de 15 ani

 

Roy Jones Jr. a luptat ultima oară în 2018, la 48 de ani, la cruiserweight, când l-a învins pe Scott Signon, prin decizie unanimă. Chiar dacă s-a retras, Jones a continuat să se antreneze constant.

Mike Tyson a luptat ultima oară în anul 2005. A pierdut în fața necunoscutului Kevin McBride, prin KO. „Iron Mike” deține recordul pentru cel mai tânăr campion mondial din istoria categoriei grea. El a cucerit titlul mondial la vârsta de 20 de ani, în anul 1986.

Mike Tyson are în palmares 50 de victorii, dintre care 44 prin KO și 6 înfrângeri. Evander Holyfield și Shannon Briggs sunt ceilalți doi boxeri cu care s-ar putea lupta „Iron Mike”, după duelul cu Jones.

 

Mike Tyson, antrenament spartan pentru meciul cu Roy Jones Jr (VIDEO)

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top