Now Reading
Surpriză pentru noul film „James Bond”: are 3 finaluri diferite [TRAILER]

Surpriză pentru noul film „James Bond”: are 3 finaluri diferite [TRAILER]

Daniel Craig a devenit James Bond pentru prima oară în 2006, în "Casino Royale"

Daniel Craig va intra din nou în pielea Agentului 007 și totodată, pentru ultima oară, în filmul „No Time To Die”. Cel mai interesant este faptul că pentru ultima producție a seriei „James Bond” s-au filmat trei finaluri diferite.

Strategie de imagine sau nu, Daniel Craig a declarat că nici el nu știe cum se va încheia filmul. Cert este că decizia îi aparține regizorului Cary Joji Fukunaga. El ar fi dorit să păstreze totul secret pentru fani, din dorința de a evita scurgerea de informații, în condițiile în care echipa cineastului a fost mai mereu vânată de paparazzi, notează Daily Mail.

Potrivit presei internaționale, în unul dintre finalurile vehiculate, James Bond va renunța la serviciul secret pentru o viață liniștită în Jamaica, iar un personaj feminin, Lashana Lynch îi va lua locul.

„No Time To Die” [Trailer]

Daniel Craig, un James Bond recordman

Daniel Craig este actorul care deține cel mai mult timp rolul lui James Bond, cu 5.119 zile împlinite pe 14 octombrie. Astfel, l-a depășit cu o zi pe Roger Moore, fostul „recordman”. În schimb cel din urmă rămâne lider la capitolul producții în care a jucat, 7 la număr, în perioada 1973-1985. De partea cealaltă, actualul Bond are 5 apariții, din 2006, luând în calcul și producția care va apărea anul viitor.

– „No Time To Die” va fi lansat în aprilie 2020.

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top