Now Reading
Surpriză pentru noul film „James Bond”: are 3 finaluri diferite [TRAILER]

Surpriză pentru noul film „James Bond”: are 3 finaluri diferite [TRAILER]

Daniel Craig a devenit James Bond pentru prima oară în 2006, în "Casino Royale"

Daniel Craig va intra din nou în pielea Agentului 007 și totodată, pentru ultima oară, în filmul „No Time To Die”. Cel mai interesant este faptul că pentru ultima producție a seriei „James Bond” s-au filmat trei finaluri diferite.

Strategie de imagine sau nu, Daniel Craig a declarat că nici el nu știe cum se va încheia filmul. Cert este că decizia îi aparține regizorului Cary Joji Fukunaga. El ar fi dorit să păstreze totul secret pentru fani, din dorința de a evita scurgerea de informații, în condițiile în care echipa cineastului a fost mai mereu vânată de paparazzi, notează Daily Mail.

Potrivit presei internaționale, în unul dintre finalurile vehiculate, James Bond va renunța la serviciul secret pentru o viață liniștită în Jamaica, iar un personaj feminin, Lashana Lynch îi va lua locul.

„No Time To Die” [Trailer]

Daniel Craig, un James Bond recordman

Daniel Craig este actorul care deține cel mai mult timp rolul lui James Bond, cu 5.119 zile împlinite pe 14 octombrie. Astfel, l-a depășit cu o zi pe Roger Moore, fostul „recordman”. În schimb cel din urmă rămâne lider la capitolul producții în care a jucat, 7 la număr, în perioada 1973-1985. De partea cealaltă, actualul Bond are 5 apariții, din 2006, luând în calcul și producția care va apărea anul viitor.

– „No Time To Die” va fi lansat în aprilie 2020.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] radicală a unui celebru erou s-a adus în discuție și în urmă cu câțiva ani, inainte ca Daniel Craig să bată palma pentru un nou “Bond”. Pentru că britanicul va bifa în 2020 ultima […]

trackback

[…] „No Time To Die” este cel de-al cincilea film și ultimul în care-l vom urmări pe Daniel Craig în rolul Agentului 007. Personajul negativ, Safin, va fi interpretat de Rami Malek. Pelicula va avea premiera în cinematografele din Marea Britanie pe 2 aprilie, iar în România pe data de 10 aprilie. Vezi trailer AICI. […]

trackback

[…] James Bond este spionul invincibil, agentul sub acoperire îmbrăcat mereu bine, neînfricat, echipat cu cele mai ingenioase arme, modelul bărbatului alfa la care aspiră orice puști. Înzestrat cu sex appeal, pentru femei, e un adevărat magnet. Atributele menționate l-au făcut pe Agentul 007 să rămână un erou de notorietate de-a lungul ultimilor 70 de ani.  […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top