Now Reading
Dan Tănasă, candidat AUR la alegerile parlamentare: „Acuzațiile de extremism și ultranaționalism sunt o propagandă absolut regretabilă”

Dan Tănasă, candidat AUR la alegerile parlamentare: „Acuzațiile de extremism și ultranaționalism sunt o propagandă absolut regretabilă”

AUR, noul partid antisistem, a devenit ținta mai multor formațiuni politice, confirmate sau aspirante la o poziție în Parlament. Dan Tănasă, candidat AUR, a răspuns acuzațiilor de extermism și ultranaționalism la Antena 3.

„Întrebarea reporterului dumneavoastră, cum că noi am fi un partid extremist și ultranaționalist, nu este jurnalism, ci pur și simplu o propagandă absolut regretabilă împotriva formațiunii noastre. 

Noi ne așteptam (n.r. – la acest rezultat), pentru că știam unde suntem. Din păcate, presa a ales să ne ignore. Nu am înțeles de unde această ură, acest val de ură împotriva AUR”, a declarat Dan Tănasă.

 

Dan Tănasă, AUR: „Toate numele vehiculate de prim-miniștri sunt niște păcălici”

 

Reprezentantul AUR a declarat că partidul din care face parte nu va susține niciunul dintre numele vehiculate de premieri.

„AUR nu va susține niciun fel de guvern, nu va face niciun fel de alianță. Din punctul nostru de vedere, toate numele vehiculate de prim-miniștri sunt niște păcălici care au mai fost în ultimii 30 de ani la guvernare și care nu au dovedit absolut nimic. Să vii din nou cu Dacian Cioloș, care este un păcălici, guvernul zero, care a fost un an de zile la guvernare și nu a făcut absolut nimic, vii din nou să-l fluturi… Iar PSD, din păcate mimează opoziția. Singura formațiune care va face opoziție în următorii 4 ani este AUR. 

Uitați-vă în ce hal a putut să-și bată joc Klaus Iohannis de democrația românească, iar PSD stă pe margine și-l aplaudă. Nici măcar nu îndrăznește să viseze să pronunțe cuvântul ‘suspendare’, în condițiile în care președintele nesocotește și batjocurește Constituția României”, a transmis Tănasă.

 

AUR, tensiuni cu UDMR

 

Dan Tănasă a atras atenția asupra atitudinii ostile a UDMR și a punctat prioritățile noii formațiuni politice în Parlament.

„Prioritățile noastre sunt acelea de a face dreptate pentru România. Sunt acelea de a reda demnitatea românilor și de a avea în parlamentul de la București și o formațiune conservatoare, nu ultra-extremistă. Faptul că Kelemen Hunor este coada de topor a Ungariei, asta nu deranjează pe nimeni, înseamnă că UDMR e un partid foarte european.

Dacă în Parlament a apărut o formațiune de patrioți români, care vin din societatea civilă, brusc, problema lor este AUR. Vom milita în Parlamentul României pentru familie, pentru libertate, pentru credință și pentru patrie. În rest, pe cei care au condus România în ultimii 30 de ani, îi lăsăm să se bată ca chiorii pe funcții și să-și împartă puterea”, a mai declarat Dan Tănasă.

AUR a obținut la alegerile parlamentare 2020 un procent de 9%, potrivit ultimelor date comunicate de BEC. Astfel, în urma redistribuirii, ar putea ajunge la 10-12%.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top